Mam taki oto problem i szukam rozwiązania. Mój samochód stał 3 tygodnie i to co stało się z tarczami hamulcowymi zaskoczyło mnie niemiłosiernie. Są całe zardzewiałe. Przy krawędzi odpadają kawałki tarczy. Aż boje się wyjechać. Czym mam to wypolerować? Taki standardowy odrdzewiacz w sprayu wystarczy? Czy też może mi ktoś polecić jakiś środek emulsje? Wiem, że podczas jazdy się ścierają ale chciałbym chociaż zewnętrzna warstwę wyczyścić .
Słuchaj kolego! Jeżeli autko stoi trzy tygodnie i tarcze już się Tobie kruszą to proponuję Ci je wymienić ... wiesz,hamulec w samochodzie to podstawa,na tym materiale lepiej kolego nie oszczędzaj
Zwykły odrdzewiacz w sprayu spokojnie da radę według mnie. Na przykład firma K2 ma takie w swojej ofercie. Miałem takowy, używałem i nie mam zastrzeżeń. Ale z drugiej strony może lepiej jednak zastanowić się nad wymianą tarcz...
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Kompaktowe crossovery - większa popularność i ciekawy styl Kompaktowe crossovery niezmiennie zyskują coraz większą popularność. Rynek tych aut – zgodnie z danymi JATO Dynamics – zwiększa się o około jedną czwartą rocznie. Dzisiaj takie modele wybierane są nie tylko przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.