Witajcie. Mam pewien problem i liczę na waszą pomoc. Otóż zakupiełm do swojego auta pakiet dokładek Ms Desgin (auto to ford cougar 2.0) i w gratisie dostałem wydech top line dedykowany do tego auta, tyle że przegnity z jednej strony. Łatwa naprawa wiec nie zamieszczam zdjęć. Rozchodzi sie o to że ten tłumik ma dwa kominy w jednej puszcze. Podobno brzmi obłędnie i zastanawiałem się czy go nie zamontować (po naprawie oczywiście). Ale jednak znacznie bardziej wolałbym mieć po jednym kominie po lewej i prawej stronie auta. Czy można z tego wydechu po prostu uciąć jedna końcówkę, zaspawać otwór a drugi komin przełożyć do innej puchy i zamontować po drugiej stronie? Może jest lepsza opcja? Za samą naprawę i wymianę tego mechanik powiedział 80zł. mam póki co zamontowany jeszcze takie coś
[link do oferty na Allegro wygasł] Das ie go wykorzystać do mojego planu? A może nie warto? Czy brzmienie mocno sie zmieni? Zamontował bym taki drugi z dwoma rurami ale nie można nigdzie go dostać, unikat a poza tym nie zmieści się po lewej stronie. Dorzucam zdjęcia samego tłumika. Prosze o pomoc, pozdrawiam.
https://plus.google.com/u/0/photos/1150 ... 9214512477