Co o nim myślicie

15 Sty 2010, 23:00

Samuraju przeskoczyłem specjalnie Golfa trójkę gdyż czwórka jest podobna do niego,GOLF V to auto nie byle jakie z nim raczej nie może się równać żaden z konkurentów!VW-agenowskie silniki trapił jeden poważny problem ,zamarzanie odmy zimą i zacieranie silników :wink: To był problem poważny :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

16 Sty 2010, 10:23

PhantomASA1 napisał(a):Samuraju przeskoczyłem specjalnie Golfa trójkę gdyż czwórka jest podobna do niego,GOLF V to auto nie byle jakie z nim raczej nie może się równać żaden z konkurentów!VW-agenowskie silniki trapił jeden poważny problem ,zamarzanie odmy zimą i zacieranie silników :wink: To był problem poważny :!:
Może i poważny ale gdzie bym nie czytał to VW ma same dobre opinie i proszę cie nie porównuj forda do VW :roll: Na moje oko to może sobie porównywać do fiata :)
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

16 Sty 2010, 10:53

Samuraju nawet nie próbuj porównywać VW-genów czy AUDI jeżdżących po naszych drogach do FORDÓW :wink: ,zaznaczam ,jeżdżących po naszych drogach :!: Zrób im rentgena to przekonasz się ,ze w 80 % mają poskręcane drutami szkielety i mnóstwo tapety na ciele :!: Teraz wiesz już dlaczego ja czuję niesmak widząc te auta ,musisz mnie zrozumieć.Porządne VW-geny jeżdżą po niemieckich drogach, nie po naszych :!: Naturalnie nie tyczy ten problem tylko VW-genów.Zostawmy w spokoju auta kupione w salonie u nas i bezwypadkowe,tych ostatnich nie ma znów tak wiele! :wink:

[ Dodano: Sob Sty 16, 2010 09:55 ]
80% ,mam na myśli ilość aut powypadkowych.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

16 Sty 2010, 10:56

PhantomASA1 napisał(a):Samuraju nawet nie próbuj porównywać VW-genów czy AUDI jeżdżących po naszych drogach do FORDÓW :wink: ,zaznaczam ,jeżdżących po naszych drogach :!: Zrób im rentgena to przekonasz się ,ze w 80 % mają poskręcane drutami szkielety i mnóstwo tapety na ciele :!: Teraz wiesz już dlaczego ja czuję niesmak widząc te auta ,musisz mnie zrozumieć.Porządne VW-geny jeżdżą po niemieckich drogach, nie po naszych :!: Naturalnie nie tyczy ten problem tylko VW-genów.Zostawmy w spokoju auta kupione w salonie u nas i bezwypadkowe,tych ostatnich nie ma znów tak wiele! :wink:
W sumie jazdy ma swój gust :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

16 Sty 2010, 11:16

Jeśli powiedzmy masz pewien model VW-agena z konkretnego rocznika,bezwypadkowy,to oczywiście zgadzam się ,że jeździsz autem wysokiej jakości.Ja zgadzam się z tym ,że GOLF jest królem w swej klasie, ale niestety GOLFY różnią się między sobą tym ,że są GOLFY i golfy,chociaż niby takie same :!: Wielu ludzi z pewnością by żyło gdyby jeździli GOLFEM czy AUDI a nie golfem i audi albo inaczej ,pseudo -golfem i pseudo-audi :!: :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

16 Sty 2010, 11:19

byłem na rentgenie i wszystko ok
auto zapala za pierwszym razem i jest ciche :grin:
życie jest tylko jedno
dawig
Aktywny

Miejscowość: bytom

16 Sty 2010, 11:35

To jeździsz jednym z najtrwalszych samochodów i oczywiście najlepszych z certyfikatem jakości :!: :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

16 Sty 2010, 11:51

tak tata zdecydował dziś za 2 godziny jedzie go kupić już przelał pieniądze :lol:
życie jest tylko jedno
dawig
Aktywny

16 Sty 2010, 12:54

Dawig, mam na myśli Polo,twoje Polo,życzę wam by ten Focus okazał się,nieodpicowany ale jary!:)
PhantomASA1
Forumowicz VIP

16 Sty 2010, 13:44

no i wróciliśmy sprawuje się świetnie
a polo jest moje na własność
a focusa kupił tata
a polo jest bardzo trwałe mało pali i kiedyś na autobanie w niemczech jechałem 190 :smile:
życie jest tylko jedno
dawig
Aktywny

16 Sty 2010, 14:01

Sprawdźcie sobie tylko ranty drzwi i dobrze auto zakonserwujcie :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

16 Sty 2010, 14:03

no PhantomASA1, to rzecz jasna :smile: