REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Może i poważny ale gdzie bym nie czytał to VW ma same dobre opinie i proszę cie nie porównuj forda do VW Na moje oko to może sobie porównywać do fiataPhantomASA1 napisał(a):Samuraju przeskoczyłem specjalnie Golfa trójkę gdyż czwórka jest podobna do niego,GOLF V to auto nie byle jakie z nim raczej nie może się równać żaden z konkurentów!VW-agenowskie silniki trapił jeden poważny problem ,zamarzanie odmy zimą i zacieranie silników To był problem poważny
W sumie jazdy ma swój gustPhantomASA1 napisał(a):Samuraju nawet nie próbuj porównywać VW-genów czy AUDI jeżdżących po naszych drogach do FORDÓW ,zaznaczam ,jeżdżących po naszych drogach Zrób im rentgena to przekonasz się ,ze w 80 % mają poskręcane drutami szkielety i mnóstwo tapety na ciele Teraz wiesz już dlaczego ja czuję niesmak widząc te auta ,musisz mnie zrozumieć.Porządne VW-geny jeżdżą po niemieckich drogach, nie po naszych Naturalnie nie tyczy ten problem tylko VW-genów.Zostawmy w spokoju auta kupione w salonie u nas i bezwypadkowe,tych ostatnich nie ma znów tak wiele!