Co o tym myslicie?

23 Sty 2010, 22:35

jak w temacie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
paju001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów

23 Sty 2010, 22:40

Wygląda nieźle, jeśli przebieg oryginalny to warto mu się przyjrzeć.
Jeśli chcesz jutro mogę go obejrzeć z kumplem bo akurat wybieram się w tamte strony.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Sty 2010, 22:44

ja mam zamiar go obejrzec w poniedzialek, on jest w komisie w niedziele moze byc zamkniete, a pozatym obwodnicą jest ode mnie 5 km.
paju001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów

23 Sty 2010, 22:47

Eee no to spoko.
Być może mu się wydaje ale tak teraz oglądając chyba maska ma inny odcień niż błotnik i ten z kolei tak samo od reszty. Zwróć uwagę na to przy oględzinach, chyba że to światło na tym zdjęciu tak pada.
Pozdrawiam.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Sty 2010, 23:40

stasiowski121 napisał(a):Eee no to spoko.
Być może mu się wydaje ale tak teraz oglądając chyba maska ma inny odcień niż błotnik i ten z kolei tak samo od reszty. Zwróć uwagę na to przy oględzinach, chyba że to światło na tym zdjęciu tak pada.
Pozdrawiam.

Też właśnie mi się wydaje że inny odcień, i lewy kierunek przód tak jak by dziwnie siedzi.Czy już mam halucynacje od tego mrozu? :mrgreen:
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    OffRoad Show Poland 2017
    Już po raz VI w Warszawie odbył się OffRoad Show Poland. Zwiedzający mogli oglądać najnowsze modele aut z segmentu 4x4, samochody przygotowane do turystyki oraz do sportu, quady, motocykle, kampery oraz zapoznać się z bogatą ...