Na obrotomierzu w samochodzie Nissan Almera 2.2 TDI z 2000 roku zapaliła się lampka kontrolna w kolorze pomarańczowy widoczna na zdjęciu.
Mam pytanie co jest sygnalizacja oznacza?
Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych świąt. Również dla Waszych Rodzin, Bliskich, Znajomych i Wszystkich Tych Którzy Mieli, Mają i lub będą mieli z Wami jakiekolwiek połączenie +
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.