Za tą cenę jak mechanicznie jest sprawny i nie rozsypie się na jeździe próbnej to warto brać. Tanio jak na Lanosa, wiadomo że przytarty itp ale to normalne.
Jak na 18 letnie auto, warte uwagi, sprawdź czy ruda nie atakuje mocno podwozia, podjechać zawsze mozna do mechanika i sprawdzić polecam lanosa na 1auto bo sam takie miałem
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Wodorowa ciężarówka vs. ciężarówka z silnikiem Diesla Toyota pracuje nad pojazdami na wodorowe ogniwa paliwowe od 20 lat. Program rozwojowy przyspieszył w 2014 roku, kiedy na rynku zadebiutowała Toyota Mirai. Potem przyszedł czas na wodorowe autobusy i wózki widłowe, ...
Jak dla mnie wtryski benzynowe nie domagają, bo są pozapychane. Temat przechodzony ostatnio w ojca Nubirze 1.6. Kompletna używana listwa wtryskowa z wtryskiwaczami to koło 50zł. My wymienialiśmy samemu, ale nie mam pojęcia ile by wziął mechanik za wymianę.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.