Co robicie stojac w korku?

20 Cze 2007, 16:23

ja np przez jakis czas jadlem sniadanie w samochodzie. mialem po drodze remont i w zwiazku z tym min. dodatkowe pol godziny za kolkiem, dlatego wychodzilem z domu wczesniej z bulkami w torbie i kubkiem termicznym pelnym kawy. bylo prawie jak w drodze na wakacje
konjo
Nowicjusz

20 Cze 2007, 17:21

Zaczpiście... ja zazwyczaj nie robię nic konkretnego... No, może czasem się podrapię... Ale nic poza tym...
DFireCrow

20 Cze 2007, 19:23

Słucham radia :D

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

21 Cze 2007, 12:19

no radio to sie rozumie samo przez sie :D
a cos bardziej aktywnego robisz? :P

pozdro dla wszystkich
konjo
Nowicjusz

24 Cze 2007, 00:24

Niektórzy widziałem dłubią w nosie :wink:
Garet
Początkujący

Miejscowość: Z prowincji ;)

24 Cze 2007, 04:39

Hej.Mieszkam w Stanach i duzo jezdze wiec wiem cos o tym.W korku lubie obserwowac innych ludzi nie dlatego ze jestem wscibski ale co oni tam wyprawiaja.Dlubanie w nosie,przebieranie sie,malowanie,mycie wlosow suchym szamponem ale najlepszy widok jak 4 murzynow kiwa glowami w rytm muzyki. 8)
2007 Hyundai Santa Fe Limited 3.3L V6,242 KM
krzysztofrud2
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pennsylwani
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Corvette C3 Stingray
    Długa maska, wąska talia i zjawiskowy wygląd. Mowa o samochodzie Corvette C3 Stingray - kolekcjonerskim rarytasie. Choć od jego stworzenia minęło ponad 40 lat nadal zadziwia nowoczesną stylistyką i świetnymi osiągami. Samochód ...

24 Cze 2007, 18:48

Mój ojciec gdy stoi w korku gada zazwyczaj przez telefon...
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

25 Cze 2007, 15:57

a propos malowania sie i mycia wlosow, kobiety sa bardziej kreatywne kiedy stoja w korkach. jest o tym taki zabawny felieton starszego Zientarskiego - http://www.klubvmax.pl/korek-s105.html
crazyman
Nowicjusz

28 Cze 2007, 15:04

Dzwonie do kotrachentów i pracowników , sprawdzam meile, sprawdzam, kursy walut,pogode,pisze czasem posty na tym forum , oglądam filmy na DVD itp.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

28 Cze 2007, 22:14

Gadam przez telefon, ziewam, czytam gazetę. 8)
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Lip 2007, 01:26

Słucham radia lub coś na CD :PP
pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Lip 2007, 14:53

ja włanczam głośniej radio i sie relaksuje:):):) albo jakąś płytke
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

08 Lip 2007, 15:16

Ja czytam gazetę jak mam ją akurat pod ręką. Zapalę sobie papierosa. Wkórzam się na tych co mogli spowodować wypadek przez który ten korek powstał lub na swiatła które akurat w takim czy owakim miejscu są nie potrzebne i robią tylko zamieszanie. Słucham muzyki i tak jak kolega wcześniej lubię się przyglądać innym zmotoryzowanym np. Jak wyglądają, co przewożą, czasami otwieram szybę żeby zagadać, a na prawdę chcę się dowiedzieć jakiego typu muzyki słuchają :D:D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

05 Maj 2016, 15:18

ja czytam jakies nowości z telefonu, apka o informacjach np (szybkie pożyczki online), albo dzwonie do znajomych aby zabrać im troche cennego czasu i się nie nudzić. Rozmawiam oczywiście na słuchawkach
leszno
Obserwowany

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 18 03 1998
Auto: opel, astra
Silnik: 1.6
Rok produkcji: 2010

05 Maj 2016, 18:56

A ja obseruję, co robią inni :) A co oni wyprawiają czasem w autach...Dzisiaj w Krakowie, pani która jechała za mną malowała się i czesała. Ot, taki salonik kosmetyczny w aucie sobie urządziła. I chyba się nawet nie przejmowała, jak ci za nią trąbili na nią jak trzeba było podjechać... Facet dłubał sobie w nosie, robił kulki i wyrzucał za okno. I wcale się nie przejmował, że inni to widzą...W zeszłym roku w okolicyWarty, pewna pani stojąc w korku na pasie z mojej lewej przebierała się w ...bikini...Chyba nad jezioro jechała. I nie przeszkadzało jej, że się patrzę ja i inni na jej gołe cycki. Nawet dół sobie przebierała - chyba myślała, że jej tam nie widzę, a że siedziałem wyżej niż ona to się troszkę zzdziwiła potem...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000