Witam drodzy forumowiczowie muszę sprzedać swoja mazdę 626 2000r, 2.0ditd 101km przebieg 299tys, oprócz piszczacego na zimnym silnku paska alternatora, najgorsza jest rdza: maska przód. 3drzwi, 1 bez korozji nie wiem czemu, 2 nadkola, progi chyba to najmocniejszy punkt mazdy nie tak żle, podwozie też w kiepskim stanie, technicznie jeżdzi bez problemu od 6lat. rozrząd 37tys temu, olej wymieniony, zawieszenie w porządku na te chwile, hamulce też, opony 4- elektryka ok klima ok, oleju nie bierze nie kopci, opłaty do 08.2017 za ile waszym zdaniem można ja sprzedać jeśli da rade,
na silnik jeżeli chodzi o awaryjność to kasy tam prawie nie włożyłem, tylko eksploatacja, rdza to masakra w tym aucie podług wszystkiego? e to nie tak żle 3,5 jak by nawet było to bym oddał dziekuje wam za odpowiedzi
Ten dieselek był akurat całkiem legitny Tak jak ktoś wyżej napisał, klient kupuje oczami i ta rdza będzie powodem do płaczu. Jeśli masz odrobinę zdolności manualnych to można to łatwo i w miarę tanio zrobić. Może i będzie to widoczne (odcień lakieru), ale nie będzie razić po oczach tak jak rdza.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Zabici bez zaiętych pasów Aż 50% ofiar śmiertelnych na autostradach w Austrii, a ponad 60% w Belgii nie miało zapiętych pasów w momencie wypadku. Pasy bezpieczeństwa są efektywnym elementem dającym kierowcy i pasażerom bezpieczeństwo podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.