Co sądzicie o BMW 320d Touring e91???

09 Wrz 2009, 16:38

Witam!
Myślę o zakupie BMW 320d Touring e91 z 2005-2006r. Interesuje mnie sprowadzenie auta z Niemiec. Chcę wydać na to jakieś 50000zł. Co sądzicie o jego wymiarach, komforcie, wyciszeniu, jakości, osiągach, awaryjności? Proszę o odpowiedzi wszystkich co cokolwiek wiedzą o tym aucie. Czy jest warty tych pieniędzy oraz czy daje frajdę z jazdy???

i oczywiście, czy lepsze byłoby Audi A4, Mercedes C klasa???
osobiście wolałbym BMW ;)
bart-BMW-hezz93
Początkujący

Miejscowość: podlaskie

09 Wrz 2009, 17:20

strasznie dziwne kolego już 3 temat i w każdym chcesz kupić auto innej klasy najpierw było miedzy BMW 525D i Audi 2.0TD|, potem niby wybór nowego auta i teraz to ??? czy to podpucha ??? :shock:
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

09 Wrz 2009, 18:07

żadna podpucha :)
po prostu zakup samochodu planowany jest na początku roku 2010 ;p
nie chce pisac tematu z tyloma samochodami na raz ;)
cały czas się zastanawiamy co kupić i wpadamy na nowe pomysły...
i dlatego tym razem pytam o te BMW ;)
a jeśli masz jakieś info o tym samochodziku to po prostu napisz, bo to dla mnie ważne ;)
bart-BMW-hezz93
Początkujący

09 Wrz 2009, 18:35

zdecydowanie wolałbym auto z poprzedniego tematu , czyli BMW 525D , dużo wygodniejszy samochód , osobiście nie podoba mi się E91 w wersji kombi , miałem taką ale w sedanie i powiem dynamika ok , ale jak dla mnie za małe jest to autko w środku . Jazda z tyłu jest straszną męczarnią
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

11 Wrz 2009, 16:05

A więc co byłoby lepsze od tej trójki? Passat, A4 czy Mercedes C klasa?
bart-BMW-hezz93
Początkujący

11 Wrz 2009, 22:33

bart-BMW-hezz93,
rozwaz jeszcze Bentleya Continentala- w koncu do przyszlego roku wiele moze sie zdarzyc...
Raz 50, raz 90, raz 70...
Nie pisz takich tematow, wez zdecydj sie ile masz pieniedzy czego oczekujesz od auta i jak ogranisz pole poszukiwan do 4 a nie 20 samochodow daj znac. a jak chcesz nabijac sobie posty pomagaj innym uzytkownikom w wyborze.
Dziekuje za uwage.
Poza tym seria 3 e91 to auto dajace sporo radosci z jazdy, niezawodne ale w porownaniu do insignii ktora bedziesz odgrzewal w kolejnym temacie("co sadzicie o insgnii do 100 tys?") malo przestronne
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan GT-R 2013
    Dzięki wyższym osiągom, jeszcze lepszej stabilności jazdy przy wysokich prędkościach oraz lepszej kontroli prowadzenia, model GT-R z 2013 roku wyznacza nowe standardy dla samochodów wyczynowych. Najnowszy GT-R, zainspirowany ...

11 Wrz 2009, 23:04

dobra... mam gdzies tą ilość postow! co mi dadzą nagrodę, jak sobie nabiję 2000??? najpierw pomysl, zanim cos powiesz?! Z chęcią opuszczę to forum skoro ci się nie podoba, że coś piszę. Aż tak bardzo to mi na tym nie zależy tylko nie wiem co ci przeszkadza, ze chce wiedziec cos wiecej o roznych samochodach. Mozesz juz sie zaczynac cieszyc, bo juz wiecej to tutaj nic nie napiszę...
bart-BMW-hezz93
Początkujący

11 Wrz 2009, 23:16

Przede wszystkim tematy przeglada mniejsza ilosc osob niz ilosc samochodow ktore podales :roll: (no przesadzilem, w kazdym badz razie odsetek posiadaczy danych modeli jest znikomy)
Najlepiej przejedz sie kazdym z nich bo wybor auta za kilkadziesiat tysiecy to nie kupno worka ziemniakow, a dosyc powazna decyzja. Nikt Ci nie rozkaze kupic danego modelu, dlatego kilkunastokrotna zmiana kryteriow wydaje sie dziwna. Tak to widze...
Pomoc moze jedynie jazda probna Pozdro
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

18 Wrz 2009, 18:50

mam jeszcze pytanie: jak myślicie, czy spodobałby mi się ten samochód po przesiadce z Octavii I po lifcie, bo taką mam okazję jeździć
Czy BMW serii 3 jest w komforcie w ogóle porównywalne do Octavii?
Jak z wielkością jego kabiny w porównaniu do Octavii I?
Czy to może niebo, a ziemia?
Może ktoś miał okazję jeździć dwoma samochodami to niech się wypowie

no i jeszcze jedno pytanie: czy ta listwa w desce rozdzielczej jest wykonana z aluminium czy plastiku?
bart-BMW-hezz93
Początkujący