Witam miał może ktoś doczynienia z tym videorejestratorem, podobają mi się jego małe rozmiary i uchwyt magnetyczny, w cenie do 500zł (Saturn 499zł)nie znalazłem nic podobnego. Czekam na jakieś opinie i sugestie
Garminie to sprawdzona firma. Kupując tą kamerę napewno bedziesz zadowolony. Pytanie tylko czy chcesz wydawać tak dużą kwotę na kamere? Ja osobiscie zakupiłem model LAMAX ACTION X8 Electra i jestem bardzo zadowolony. WIdzę po opiniach że nie tylko ja jestem zadowolony.
Chodzi mi o sprzęt który łatwo się demontuje i montuje, bardzo fajnie rozwiązali to w XBLITZ PROFESSIONAL P500 aktywny uchwyt ale tu już cena mnie trochę odstrasza
Niebezpiecznie dla pieszych od września Co roku od września rośnie liczba wypadków z udziałem pieszych. Ten niebezpieczny dla niechronionych użytkowników ruchu okres trwa w Polsce aż do stycznia. W 2022 roku najwięcej osób odniosło obrażenia ...
Brudne szyby w samochodzie to kwestia bezpieczeństwa Badania wykazały, że brudna przednia szyba dwukrotnie zwiększa ryzyko kolizji. Kolejnym efektem zaniedbania czystości auta jest większe i szybciej postępujące zmęczenie kierującego pojazdem w porównaniu do sytuacji, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.