Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie???

10 Lip 2009, 10:02

Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie??? Czy ktos kpil z tamtad auto? czy te samochody sa rzeczywiscie tam takie tanie? i czy sa to samochody w dobrym stanie technicznym bo zamierzam kupic auto i zastanawialem sie zeby wlasnie do Utrechtu jechac ale troche sie nasluchalem o tej gieldzie ze tam pchaja wszystko ze tam w holandii przekrecane liczniki to standard (no chyba ze jest potwierdzone serwisem) . No i ostatnio ogladalem program na RTL2 gdzie pokazywali wlasnie ta gielde w Utrechcie i przestrzegali przed zakupem aut z tamtad, bo rowniez duzo niemcow jezdzi tam kupowac samochody...
[/b]
walter_x
Nowicjusz

Miejscowość: gdańsk

10 Lip 2009, 12:13

Byłem tam rok temu i wiecej tam bylo ruskow i polakow niz holendrow. z tego co wiem to najlepsze auta sa kupione chwile po otwarciu gieldy
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

10 Lip 2009, 13:16

czesc,tez chce kupic samochod,nie mam za wiele gotowki,napiszcie cos wiecej o tej gieldzie,gdzie dokladnie sie znajduje,moze jakas strona internetowa :?: dzieki. :wink:
kasiak
kasiak
Nowicjusz

Miejscowość: polska

10 Lip 2009, 14:50

walter_x napisał(a):Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie??? Czy ktos kpil z tamtad auto? czy te samochody sa rzeczywiscie tam takie tanie? i czy sa to samochody w dobrym stanie technicznym bo zamierzam kupic auto i zastanawialem sie zeby wlasnie do Utrechtu jechac ale troche sie nasluchalem o tej gieldzie ze tam pchaja wszystko ze tam w holandii przekrecane liczniki to standard (no chyba ze jest potwierdzone serwisem) . No i ostatnio ogladalem program na RTL2 gdzie pokazywali wlasnie ta gielde w Utrechcie i przestrzegali przed zakupem aut z tamtad, bo rowniez duzo niemcow jezdzi tam kupowac samochody...
[/b]
GIEŁDY TO TYLKO MIEJSCE DO WSTĘPNEGO OGLĄDANIA A NIE DO KUPNA AUTA/TAKŻE TE W HOLANDII,NIEMCZECH -NAJROSĄDNIEJ KUPIĆ AUTO W PEWNYM KOMISIE A JESZCZE LEPIEJ OD WŁASCICIELA ALE TA OPCJA TO TAKŻE RYZYKO -CHYBA ŻE MASZ KOGOŚ KTO PRZED TWOIM WYJAZDEM OCENII STAN AUTA -JA JADE ZAWSZE NA GOTOWCA I ZERO STRESU/ A MAJĄC MALO KASY LEPIEJ KUPIĆ TRUPA W POLSCE NIŻ PCHAĆ SIĘ NA TARGOWICHO PEŁNE TURKÓW I RUSKICH -PRZY GIEŁDACH TO SPRZEDAJĄ DOBRE KEBABY A NIE SAMOCHODY.....
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...