Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie???

10 Lip 2009, 09:02

Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie??? Czy ktos kpil z tamtad auto? czy te samochody sa rzeczywiscie tam takie tanie? i czy sa to samochody w dobrym stanie technicznym bo zamierzam kupic auto i zastanawialem sie zeby wlasnie do Utrechtu jechac ale troche sie nasluchalem o tej gieldzie ze tam pchaja wszystko ze tam w holandii przekrecane liczniki to standard (no chyba ze jest potwierdzone serwisem) . No i ostatnio ogladalem program na RTL2 gdzie pokazywali wlasnie ta gielde w Utrechcie i przestrzegali przed zakupem aut z tamtad, bo rowniez duzo niemcow jezdzi tam kupowac samochody...
[/b]
walter_x
Nowicjusz

Miejscowość: gdańsk

10 Lip 2009, 11:13

Byłem tam rok temu i wiecej tam bylo ruskow i polakow niz holendrow. z tego co wiem to najlepsze auta sa kupione chwile po otwarciu gieldy
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

10 Lip 2009, 12:16

czesc,tez chce kupic samochod,nie mam za wiele gotowki,napiszcie cos wiecej o tej gieldzie,gdzie dokladnie sie znajduje,moze jakas strona internetowa :?: dzieki. :wink:
kasiak
kasiak
Nowicjusz

Miejscowość: polska

10 Lip 2009, 13:50

walter_x napisał(a):Co sadzicie o gieldzie samochodowej w Utrechcie??? Czy ktos kpil z tamtad auto? czy te samochody sa rzeczywiscie tam takie tanie? i czy sa to samochody w dobrym stanie technicznym bo zamierzam kupic auto i zastanawialem sie zeby wlasnie do Utrechtu jechac ale troche sie nasluchalem o tej gieldzie ze tam pchaja wszystko ze tam w holandii przekrecane liczniki to standard (no chyba ze jest potwierdzone serwisem) . No i ostatnio ogladalem program na RTL2 gdzie pokazywali wlasnie ta gielde w Utrechcie i przestrzegali przed zakupem aut z tamtad, bo rowniez duzo niemcow jezdzi tam kupowac samochody...
[/b]
GIEŁDY TO TYLKO MIEJSCE DO WSTĘPNEGO OGLĄDANIA A NIE DO KUPNA AUTA/TAKŻE TE W HOLANDII,NIEMCZECH -NAJROSĄDNIEJ KUPIĆ AUTO W PEWNYM KOMISIE A JESZCZE LEPIEJ OD WŁASCICIELA ALE TA OPCJA TO TAKŻE RYZYKO -CHYBA ŻE MASZ KOGOŚ KTO PRZED TWOIM WYJAZDEM OCENII STAN AUTA -JA JADE ZAWSZE NA GOTOWCA I ZERO STRESU/ A MAJĄC MALO KASY LEPIEJ KUPIĆ TRUPA W POLSCE NIŻ PCHAĆ SIĘ NA TARGOWICHO PEŁNE TURKÓW I RUSKICH -PRZY GIEŁDACH TO SPRZEDAJĄ DOBRE KEBABY A NIE SAMOCHODY.....
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg