Chciałbym kupić sobie auto dosć młody rocznik 2000+ no i słyszałem podzielne wrażenia po Lagunie II. Co sądzicie opłaca sie dać te 20 000 zł za Lagunę II ?
Moze ktoś z Was ma ją i może sie pochwalić jak chodzi i wogle.
kolega ma takii samochód.. 1.9 dCi ..
ma go 7 miesięcy...
i jak na razie autko bezawaryjne..
bardzo dobrze sie prowadzi...
komfort jazdy.. i w ogóle..
i na pewno za rok nie bedzie warte 12 tysięcy zł..
TOYOTA GAZOO Racing Trophy w Europie TOYOTA GAZOO Racing Trophy to nowe zawody dla właścicieli tylnonapędowego coupe GT86 w wersjach rajdowych i wyścigowych, wyprodukowanych przez TOYOTA Motorsport GmbH (TMG). Mieszcząca się w Kolonii firma jest m.in. siedzibą ...
Znajomy ma Lagune II 1.8.Cały czas coś sie niedobrego dzieje z jego autem.Co śmieszniejsze poprzednie jego auto to była też Laguna ale pierwsza wersja z która też miał sporo problemów !!!
Ogólnie auto dosyć awaryjne nie polecam!
Pozdrawiam
Zależy na jaki egzemplarz trafisz. Proponuję sprowadzić z zagranicy a szczególnie z Niemiec.
Każde autko traci na wartości. A Laguna będzie stała no ok 10k za rok.
koledzy samochód fajny,super komfort jazdy,jak dla mnie to nie mogę złego słowa powiedzieć na te autka.
Ich wadą jak trafisz na zajechany model jest elektronika.
No chyba że i silnika ktoś nie oszczędzał to może sprawić kłopot.
Ale tak jak już wcześniej koledzy pisali zależy na jaki egzemplarz trafisz.
powodzenia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.