Co sądzicie o tym zestawie CB

04 Paź 2008, 23:26

[link do oferty na Allegro wygasł] radyjka bym uzywał mniej wiecej tylko 1-2 w tygodniu około godziny
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

04 Paź 2008, 23:48

Nawet dobry zestaw,tylko zestroić i śmigać. Moj ojciec ma takie radio w busie i jest ok,dobrze słychać,inni też słyszą. Ja mam presidenta i jest bajka, ale jak go będziesz rzadko używał to nie ma sensu dorzucać pln. Pozdrawiam
v40
Początkujący

05 Paź 2008, 12:03

U znajomego radiowca CB(naprawia,zakłada i stroi radyjka),słyszałem,że Alan jest dobrym radyjkiem,ale tylko do czasu jak zacznie się psuć.Jak jest na gwarancji,to pół biedy - jeszcze naprawią w serwisie,z tym,że naprawiają dosć długo.Ale jak zepsuje sę coś po gwarancji,to jest bardzo ciężko dostać części,są one drogie,a w serwisie naprawy są bardzo kosztowne.
Obecnie na rynku pojawiły się nowe radyjka TTi TCB770 i 880.Uzytkownicy( w tym i ja) bardzo sobie te radyjka chwalą.Są w dobrej cenie i mają wszystko to,co jest potrzebne.Dobrą rzeczą jest też to,że w gruszce są przyciski do zmiany kanałów.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

06 Paź 2008, 22:32

Ja tam na mojego alana nie narzekam od roku leży ciągle w aucie nie ważne czy zima czy lato i jeszcze do tej pory mi się nie zepsuł co to tti to tez dość dobre radyjka no i ten nowoczesny wygląd tez robi swoje :) Jeżeli będziesz tak rzadko użytkował radio to zarówno alan jak i tti ci w zupełności wystarczy a z ML-145 to już na pewno będziesz zadowolony.

73!
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001