Co sądzicie ?

16 Mar 2011, 19:38

a może to cena za felgi :mrgreen:
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

16 Mar 2011, 22:05

Nawet jak opony i felgi by były nowe to i tak tanio wychodzi :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Mar 2011, 22:38

nom tak dzwonilem i mowil ze 100% bez wypadkowy wszystko sprawe i sam zachęcił sprawcic go pod komputerem więc mysle ze moze zbedny mu albo ma troche hajsu i tak tanio sprzedaję postaram sie znaajsc czas i cisnac po ten samochód
PFK
Nowicjusz

Miejscowość: Zambrów

17 Mar 2011, 08:09

Przez telefon to każdy głupi będzie zachwalał swoje auto a co jest na rzeczy dopiero okaże sie w realu i pamiętaj jedną podstawową rzecz,że to Ty wybierasz warsztat gdzie jedziecie sprawdzić auto a nie sprzedający.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Mar 2011, 14:23

Tak wiem :) o warsztacie nom znajdę czas i zobaczymy jak ten samochód wygląda ;)
PFK
Nowicjusz

17 Mar 2011, 14:28

te oryginalne felgi VW to zwykla, marna chinska podrobka. to raczej wada niz zaleta gdyz trwalosc takich wynalazkow jest ZAZWYCZAJ skandaliczna.
nie rozbrajaj mnie textami, ze mu nie zalezy, ze ma duzo hajsu itd. :roll: to HANDLARZ!!! auto kupil za max 1000euro, czyli zwykly szrot odpicowany w Polsce na potrzeby takich ludzi jak Ty. zadna okazja, gdyby tak bylo ten passek dawno by poszedl. no ale jak zwykle przekonasz sie na wlasnej skorze.
mimo wszystko zycze Ci abym sie mylil.
pozdrawiam
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

17 Mar 2011, 17:15

JerzyB333, nom wiesz zobacze to na real jak jest foto to nie wszystko wypicowany wysprzątany lux cacy a tu może być psikus dobrze mówisz ze dziwie się ze taka cena. + takie felgi chyba ze to podjeby wiec możliwe. Przekonam się gdy pojadę i obadam co i jak jest grane :)
PFK
Nowicjusz

17 Mar 2011, 18:04

samochód na pierwszy raz :mrgreen: pierwsze co pomyslałem że z jakąś panna :mrgreen:
szukasz passata a daleko masz do inowrocławia ?
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

17 Mar 2011, 21:20

nom tak sadze ze z 250 km mam :)
PFK
Nowicjusz