Co tym fordzie sądzicie?

17 Cze 2011, 14:12

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
tasior27
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze
Auto: Fiat

17 Cze 2011, 21:21

Co do samego auta wypowiedzą się użytkownicy tych aut. Na moje to był kręcony licznik.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
szakal1990
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wielkopolska

21 Cze 2011, 09:34

Może wie ktoś czym się różnią wersje AMBER X a AMBIENTE ?
tasior27
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze
Auto: Fiat

29 Lip 2011, 16:28

Skoro zarejestrowany to znaczy, że był sprowadzony, a to już budzi moje podejrzenia. Nie ufam autom zza granicy, bo żeby się dało na nich zarobić to trzeba sprowadzić mniej lub bardziej walony. A jak trafisz to już zależy od Twojego szczęścia. Jak szukasz sobie fajnego Focusa to polecam zajrzeć tutaj: www.uzywanejaknowe.pl, to jest autoryzowany komis przy salonie Forda, który specjalizuje się w Fordach. Masz duży wybór, dobrze przygotowane auta, gwarancje i pewność, że kupujesz porządny samochód, a nie odpicowany złom...
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

29 Sie 2011, 12:45

mariano99 napisał(a):Skoro zarejestrowany to znaczy, że był sprowadzony, a to już budzi moje podejrzenia. Nie ufam autom zza granicy, bo żeby się dało na nich zarobić to trzeba sprowadzić mniej lub bardziej walony.

nie zawsze, sam sprowadziłem dwa auta z niemiec i po latach jest wszystko ok...
Generalnie jednak trzeba mocno uważać :|
walkomazda
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Auto: Mazda 3, Opel Astra G
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tuning Show 2009 - Kraków / relacja
    Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...
    Jak kierowcy mogą zabezpieczyć się przed wirusem?
    Zagrożenie koronawirusem sprawia, że chętniej przesiadamy się do samochodów, unikając skupisk ludzi np. w komunikacji miejskiej. Własny samochód to teraz faktycznie najbezpieczniejszy środek transportu, pod ...