Co wam się podoba w waszych samochodach?

31 Sie 2009, 13:28

przeSWAPowany FSO Polonez Caro Plus 1.4 Rover Power :D podoba mi sie jego kwadratowa bryła i sentyment, który mnie z nim łączy. No i jescze BMW e34 5er. ma taki zgrabny kufer :D
hans_ptk
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

06 Paź 2009, 18:52

A więc tak... W moim samochodziku podoba mi się przyspieszenie, obłędny dźwięk, piękna linia nadwozia, ładne wnętrze... Podoba mi się też jego prowadzenie :wink:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

15 Lis 2009, 16:54

W moim najbardziej lubie kiedy widze zdziwione miny kirowców kiedy małe puntko wyprzedza ich z łatwością. Także lubię mój samochód za wygodę jaka w nim panuje.
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

25 Lis 2009, 21:09

Ja uwazam ze jak sie duzo jezdzi to podłokietnik i tempomat są naprawde piekne,powiedział bym wręcz śliczne.
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

26 Lis 2009, 10:38

A ja lubię w moim samochodzie te zafascynowane miny ludzi, którzy nie dowierzają(nie wiem czemu), że za kółkiem tak długiego samochodu jak Nubira siedzi niewysoka kobieta;) Nie mam pojęcia, czemu budzę takie reakcje, ale budzę;) Poza tym Nubirka nigdy mnie nie zawiodła i jak trzeba to potrafi wyciągnąć więcej, niż wygląda;)
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn

19 Gru 2009, 13:40

w moim samochodzie podoba mi się wyglad zewnetrzny , i moj czarny kolorek :D
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Mazda CX-3
    Nowy kompaktowy SUV - Mazda CX-3 – debiutuje podczas targów motoryzacyjnych w Los Angeles. CX-3 jest piątym modelem z nowej generacji samochodów Mazdy wyposażonych w technologię SKYACTIV i zaprojektowanych w myśl filozofii ...

15 Sty 2010, 19:20

Mi podoba się płynnie działający automacik + tempomat w dłuższej trasie, chodź za wiele na drogach w naszym pięknym kraju nie da się poużywać :lol:
maniac1
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

27 Sty 2010, 18:00

Seat Toledo - niemiecka precyzja hiszpański temperament :D

VW Passat - niezawodność

VW T5 Multivan - podoba mi się to że pomaga mi dorobić na chleb a czasem nawet na masełko :P
VW Passat B4 1,6 b+g
Seat Toledo 1.6 benzyna
VW T5 Multivan 2.5 TDI

moje maleństwa
SzymasJ86
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łobez

30 Sty 2010, 17:19

W Volkswagen precyzja. Autka wytrzymałe i ładne. Natomiast w Hondach linia i dynamika.
Burning
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: Nie mam

26 Lut 2010, 00:36

marcineq napisał(a):w moim samochodzie podoba mi się wyglad zewnetrzny , i moj czarny kolorek :D

to tak jak u mnie :)
Patrycja78
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

28 Lut 2010, 00:02

A mi się w moim podoba napęd na 4 koła :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

02 Mar 2010, 21:57

Najbardziej podoba się oryginalna linia nadwozia, stylistyka i ergonomia wnętrza.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

08 Kwi 2010, 09:17

Linia nadwozia i świetny dynamiczny silnik, który ma solidnego kopa :cool: Ale zdecydowanie najlepsze jest zawieszenie, auto wprost klei się do drogi. Podoba mi się również pakiet M, który dodaje sportowego charakteru, a jednocześnie auto nie wygląda jak bolid spod remizy :grin:
Wojtek.GG
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko

24 Kwi 2010, 21:45

A ja powiem tak,odkąd Lanos jest u nas można powiedzieć że zakochałem sie w tym aucie :roll: dla mnie to auto ma to coś co mnie do niego ciągnie :twisted:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2010, 16:36

Japoński styl, japoński klimat, unikalne części sprowadzane z Japonii - to kocham w moim samochodzie :D
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam