przeSWAPowany FSO Polonez Caro Plus 1.4 Rover Power podoba mi sie jego kwadratowa bryła i sentyment, który mnie z nim łączy. No i jescze BMW e34 5er. ma taki zgrabny kufer
A więc tak... W moim samochodziku podoba mi się przyspieszenie, obłędny dźwięk, piękna linia nadwozia, ładne wnętrze... Podoba mi się też jego prowadzenie
W moim najbardziej lubie kiedy widze zdziwione miny kirowców kiedy małe puntko wyprzedza ich z łatwością. Także lubię mój samochód za wygodę jaka w nim panuje.
A ja lubię w moim samochodzie te zafascynowane miny ludzi, którzy nie dowierzają(nie wiem czemu), że za kółkiem tak długiego samochodu jak Nubira siedzi niewysoka kobieta;) Nie mam pojęcia, czemu budzę takie reakcje, ale budzę;) Poza tym Nubirka nigdy mnie nie zawiodła i jak trzeba to potrafi wyciągnąć więcej, niż wygląda;)
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Nowa Mazda CX-3 Nowy kompaktowy SUV - Mazda CX-3 – debiutuje podczas targów motoryzacyjnych w Los Angeles. CX-3 jest piątym modelem z nowej generacji samochodów Mazdy wyposażonych w technologię SKYACTIV i zaprojektowanych w myśl filozofii ...
Linia nadwozia i świetny dynamiczny silnik, który ma solidnego kopa Ale zdecydowanie najlepsze jest zawieszenie, auto wprost klei się do drogi. Podoba mi się również pakiet M, który dodaje sportowego charakteru, a jednocześnie auto nie wygląda jak bolid spod remizy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.