REKLAMA
Witam.
Mam zakłopotanie, mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto mi pomoże rozwiać moje wątpliwości i zakłopotania... waham się nad kupnem samochodu...
Kolega ma do sprzedania.
Audi a6 c5 2.4 sprowadzony z Włoch z gazem w tamtym roku założył gaz.
rok prod. 2000r. manual ma naliczniku 140tys. i mówi że był w salonie Audi o sprawdzenie tego przebiegu i jest autentyczny cena tego samochodu to 17tys.
i do ceny dorzuca jeszcze komplet letnich i zimowych nowych opon letnie na alusach a zimowe na stalowych...(przypomne tylko ,że kolega ma firme która zakłada gaz i mówi że wrzucił tam butle 70L i leprzy reduktor....)
Drugi samochód tak od niedawna przykuł moją uwagę to Saab...ale z Saabem jest tak że muszę już go kupić np. od handlarza od niepewnych rąk...spodobały mi się takie modele.... co do saaba to tylko 2.0T
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dodam jeszcze ,że jeżdżę różnie czasami w 4 miesiące pykne 10tys. a czasami dopiero po 9 miesiącach mam 10tys. jezdżę dużo po mieście i trasy....
Co Wy byście wybrali ? pewnie Audi z gazem..... czy Saaab 2.0T. Jak stoi eksploatacja tych samochodów ? Lubie też szybkio jeździć mam ciężką nogę ...