Żadne audi nie da ci takiej przyjemności z jazdy jak BMW, czy Mercedes. Tu jednak napęd na tylne koła robi swoje. Zresztą widzę , że jeździsz Mercem to sam powinieneś to wiedzieć
to zależy czego oczekujesz bo merc i audi to samochody bardziej na spokojną jazde za to bmw czysto sportowe auto o okularniku na pewno dużo wiesz bo nim jeżdzisz a co do silnika to miałem klase e z tym silnikiem i byłem zadowolony spalanie rozsądne cichy w zime żadnych problemów audi 3.0tdi chyba najlepszy diesel na świecie chodzi wspaniale lepiej niż diesel merca natomiast o nowszych dieslach beemki nic nie wiem ale kiedys to oni robili najlepsze ale największą przyjemność zjazdy da ci bmw tak jak napisał kolega wyżej tylko on ma te dusze od tygodnia mam wersje 550i z 2007r jeżdzi fantastycznie chociaż kosmiczna budowa i osługa ale zdecydowanie polecam bmw 5 szybko zapomniałem o mercu i audi zdecydowanie bmw
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Lexus IS w kolorze wojownika - debiutuje specjalna wersja sedana Lexus chętnie tworzy specjalne wersje swoich samochodów. Tym razem projektanci zabrali się za model IS i jak zwykle zainspirowali się japońską kulturą. Lexus IS I Blue ze specjalnymi wstawkami w wyjątkowym kolorze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.