Co wybrać? BMW E46 2003 M-PAKIET CZY Peugeot 407

19 Lut 2011, 16:40

Witam, chciałbym na samym początku powiedzieć iż jestem fanatykiem BMW. I zawsze marzyłem o tym aucie. Teraz gdy planuje zakup auta nie wiem co wybrać:( Zastanawiam się między BMW E46 320d 150KMPo liftingu w pełnym wyposażeniu oprócz Nawigacji i w pełnym M-Pakiecie. Czy Peugeot 407 2.0 HdI 136KM-140KM. z 6biegową skrzynią i dość dobrym wyposażeniem. Zawsze byłem za BW i poprostu kocham te auta, ale przy tym Peugeocie to BMW e46 wygląda troche staromodnie. A inne auta nie wchodzą w grę. Bardzo bymk prosił o opinie. Pozdrawiam Adam

[ Dodano: 19 Luty 2011, 16:42 ]
Dodam że BMW musiałoby mieć M-PAKIET, bo zapomniałem tego napisać

Pozdrawiam, Adam
FanatykBMW
Nowicjusz

Miejscowość: Konin

19 Lut 2011, 16:47

Co to za pytanie w ogóle? :lol: I co z Ciebie za fanatyk BMW? :lol: Kupuj pługa i nie przynoś wstydu marce BMW podszywając się za beemkarza. :roll:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

19 Lut 2011, 17:41

Zdecydowanie BMW !!!!!
Kris
kris11kris12
Początkujący

Miejscowość: Słupsk
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Opel Astra 2.0Di
Silnik: 2.0Di 82km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

19 Lut 2011, 17:59

Skoro zawsze marzyłeś o BMW i możesz sobie je teraz kupić to zrób to :smile: daje dużo satysfakcji z jazdy i jeśli będzie w dobrym stanie to portfela Ci nie zrujnuje.
Ja miałbym dylemat bo 407 też fajnie jeździ(choć nie aż tak) a przy okazji wygląda lepiej.
Jig a co ma jedno do drugiego? można być przecież fanem marki nie jeźdząc jej produktami.
A skoro autor ma szersze horyzonty niż tylko i wyłącznie BMW to tylko dobrze o nim świadczy.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

19 Lut 2011, 19:27

Dla mnie autor nie jest poważny, uwzględniając jego nick, to co ma pod nickiem i jego obecny dylemat. Rozumiem, że ktoś wybierze inne auto niż BMW mając mniej jak 5tys... ale jak kogoś stać na BMW, nazywa siebie fanatykiem marki i świadomie wybiera Peugeota... to cóż, ręce same chylą się ku upadkowi.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

19 Lut 2011, 21:30

407 ma dość kosztowne w naprawie zawieszenie, ja bym jednak wybrał BMW tym bardziej że o tym marzyłeś. Jak by coś wyszło nie tak z Pugiem to będziesz narzekal że marzyłeś o BMW i go nie kupiłeś, takżre bierz BMW.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja
    Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...