REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jiGsaw napisał(a):Akurat co do przyspieszenia to ponad 2s różnicy to sporo. Takie znalazłem dane. Mój kolega też się lubi wyróżniać... do pierwszego auta, też Rovera ściągał części z UK i płacił jak za zboże, teraz sobie kupił jakiegoś francuza i wmawia wszystkim naokoło jakie to BMW nie jest drogie w utrzymaniu, tyle że za hamulce dał o wiele więcej niż ja, a wstawiłem takie same jakie szły na pierwszy montaż, a chłodnicę ostatnio też wymieniał w 4letnim aucie (u mnie od nowości), no ale to taki sam znawca jak przeciętny kowalski czy tam stasiowski albo jakiś AreBie tutaj.
jiGsaw napisał(a):to taki sam znawca jak przeciętny kowalski czy tam stasiowski albo jakiś AreBie tutaj.
AreBie napisał(a):jiGsaw napisał(a):Akurat co do przyspieszenia to ponad 2s różnicy to sporo. Takie znalazłem dane. Mój kolega też się lubi wyróżniać... do pierwszego auta, też Rovera ściągał części z UK i płacił jak za zboże, teraz sobie kupił jakiegoś francuza i wmawia wszystkim naokoło jakie to BMW nie jest drogie w utrzymaniu, tyle że za hamulce dał o wiele więcej niż ja, a wstawiłem takie same jakie szły na pierwszy montaż, a chłodnicę ostatnio też wymieniał w 4letnim aucie (u mnie od nowości), no ale to taki sam znawca jak przeciętny kowalski czy tam stasiowski albo jakiś AreBie tutaj.
OCZYWIŚCIE BMW jest niezawodne i tanie w eksploatacji .
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=67276
Czytasz ty wogóle fora BMW ?
Jasiek90 napisał(a):Powinieneś się cieszyć bo na szanujących się forach nikt nie traci czasu na doradzanie dzieciom o Panie i Władco więc w ogóle byś nie dostał rad.
Pozdrawiam i zadowolenia z wyboru życzę