szykuje sie do kupna auta, mam kilka aut na oku ale nie wiem ktory jest lepszy. szukam samochodu raczej sportowego coupe choc jeden sedanik wpadl mi w oko. wacham sie glownie miedzy honda civic V gen <91> coupe 1.6 V-tec 125 Km ewentualnie 1.5 albo Toyota Celica V gen 2.0 156KM ta ostatnia raczej w gazie. nie wiem co lepsze i czego lepiej szukac. po drodze wpadl mi w oko nissan primera Gt 2.0 150 KM no i ostatbnio tez Ford Probe II gen. 2.5 litra ale słyszalem ze sa awaryjne a czesci sa drogie. Co wy byscie wybrali jakie sa wasze opinie za i przeciw ?????????
weż Celice bo (podobno) Toyoty nigdy sie nie psują:)ja sam kiedyś widziałem kobiete w Toyocie Yaris jak kopała szkipkami w silnik:)
Ciekawe po co:).::Pozdrawiam::.
Ja bym wybrał Honde, ostatnio słyszałem na TVN TURBO o akcji naprawczej ponad miliona wyprodukowanych Toyot na zachodzie powód zacinający się pedał gazu. Dla tego wybrał bym HONDE nie chciał bym trafić na taki egzemplarz gdzie zacina się pedał gazu
Jak bezpiecznie podróżować z psem? Wyjeżdżając z psem należy zadbać o jego bezpieczeństwo i komfort podróżowania. Jazda samochodem, przyspieszanie, hamowanie, głośna muzyka czy praca silnika, są dla naszego pupila bardzo stresujące. Pamiętajmy, że odpowiednie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.