Co Wybrac?? co Lepsze Jakie sa wasze Opinie toyota honda?

22 Lip 2007, 12:12

szykuje sie do kupna auta, mam kilka aut na oku ale nie wiem ktory jest lepszy. szukam samochodu raczej sportowego coupe choc jeden sedanik wpadl mi w oko. wacham sie glownie miedzy honda civic V gen <91> coupe 1.6 V-tec 125 Km ewentualnie 1.5 albo Toyota Celica V gen 2.0 156KM ta ostatnia raczej w gazie. nie wiem co lepsze i czego lepiej szukac. po drodze wpadl mi w oko nissan primera Gt 2.0 150 KM no i ostatbnio tez Ford Probe II gen. 2.5 litra ale słyszalem ze sa awaryjne a czesci sa drogie. Co wy byscie wybrali jakie sa wasze opinie za i przeciw ?????????
El'Mariaci
Nowicjusz

22 Lip 2007, 12:26

weż Celice bo (podobno) Toyoty nigdy sie nie psują:)ja sam kiedyś widziałem kobiete w Toyocie Yaris jak kopała szkipkami w silnik:)
Ciekawe po co:).::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

27 Sty 2010, 22:42

TOYOTA CELICA ,strasznie nudna bo nie chce się psuć,jeśli lubisz takie auta to bierz TOYOTĘ! :grin:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

27 Sty 2010, 23:01

Phantom co to sie stało,popatrz na date tematu :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Sty 2010, 11:48

Chyba błąd systemu,gdyż poinformował mnie o odpowiedzi w tym temacie,nie patrzyłem na datę! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Sty 2010, 14:02

Ja bym wybrał Honde, ostatnio słyszałem na TVN TURBO o akcji naprawczej ponad miliona wyprodukowanych Toyot na zachodzie powód zacinający się pedał gazu. Dla tego wybrał bym HONDE nie chciał bym trafić na taki egzemplarz gdzie zacina się pedał gazu :neutral:
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    Wyjeżdżając z psem należy zadbać o jego bezpieczeństwo i komfort podróżowania. Jazda samochodem, przyspieszanie, hamowanie, głośna muzyka czy praca silnika, są dla naszego pupila bardzo stresujące. Pamiętajmy, że odpowiednie ...