REKLAMA
Witam Otóż przybywam do was po pomoc. A mianowicie na wiosnę mam zamiar kupić autko Będzie to mój pierwszy samochód, ale chcę by był to samochód z pazurkiem as również bezpieczny i trwały Moją uwagę przykuwało wiele samochodów największym marzeniem był oby zakupić Mitshubishi Lancera Evo VIII, lecz niestety aż tak obszernego budżetu nie mam Tak, więc myślałem nad kilkoma autkami a mianowicie:
1. Mazda 6 2.0 Benzyna 143KM
2. Seat Leon Cupra mk1 1.8T benzyna 180KM
3. BMW e46 320 lub 318 (bardziej byłbym za 318 bo to benzyniak) czyli 1.8 benzyna 126KM
Mniej więcej takie trzy autka mnie zainteresowały i przyciągnęły wyglądem, silnikiem i zapotrzebowaniem na moc. Jak wspomniałem przy BMW wolę benzyniaka, a powiem więcej jestem nastawiony tylko na taki silnik. Ponieważ będę robił dużo km, więc zainwestuję w gaz. Dużo czytałem nad gazem w Seacie, lecz wychodzi na to, że w Wa-wie do której nie mam daleko jest dobry serwis i montuje instalacje za całkiem przystępne ceny Najbardziej podoba mi się właśnie ten Seat Ze względu na fajny wygląd oraz moc, którą dysponuje Następnie Mazda, która głównie podchodzi mi z wyglądu, no i na ostatnim miejscu BMW, które jest jakby opcją zapasową, boje się o egzemplarz z wyżyłowanym silnikiem . Tak, więc teraz czekam na wasze opinie, może polecicie jakieś inne autko. Zaznaczam jednak, że silnik min.1.8 benzyna + przestronność (dużo miejsca) Czekam na docenioną pomoc i pozdrawiam