Orzeszek napisał(a):Na pierwszym miejscu postawię Hondę w twoich wymaganiach by była najlepsza, potem Toyotę ponieważ producenci naprawdę dobrze konstruują te samochody, na ostatnim Opla Insignie ponieważ oni ją zrobili na wygląd a nie na komfort
![Evil or Very Mad :evil:]()
Nie zgodzę się z tobą ,już komfort w Oplu Omedze jest zniewalający ,Insignia to auto dla wymagających ,posiada jeszcze jeden niezaprzeczalny atut,silnik
![Exclamation :!:]()
Nie zapominajcie o tym ,że powstał w ścisłej współpracy z Fiatem, tak tak kłaniają się tutaj fenomenalne silniki common rail Fiata,nigdy nie naczytałem się tylu pochlebnych opinii na temat silników common rail ,Fiat został okrzyknięty Liderem nowoczesności.To auto nie rzuca się w oczy, tylko wgryza
![Exclamation :!:]()
HONDA ACCORD cóż piękny samochód to fakt ,bardzo dobre silniki Diesla.TOYOTY bym nie kupił,wygląda nieżle ale czy ten koncern opanował system common rail?!Tego nie wiem,czas pokaże ,dotąd różnie było z tym .Ja z tych dwóch samochodów wybrałbym ten ,który mnie się bardziej podoba a który?To niech pozostanie tajemnicą, gdyż tylko przez wygląd wybrałbym jeden z tych samochodów,poza tym jeden i drugi to świetne bryki.