REKLAMA
Jestem tutaj nowy, więc witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja wysłużona stara Xsara Exlusive z 1997 roku z benzynowym silnikiem 1,8 zżera tyle budżetu domowego, że postanowiłem z głębokim żalem rozstać się z nią definitywnie. Autko sprowadzone z Francji w 2000 roku spisywało się znakomicie, komfortem biło wszystkich na głowę w tej klasie. Po naszych nierównych drogach "płynęło" bardzo komfortowo, dzięki bardzo miękkiemu zawieszeniu. Niestety, apetyt ma stanowczo za wysoki jak na obecne ceny benzyny. Gdyby nie to, jeździłbym nim chyba do końca jego żywota
Czas na zmiany... Szukam auta bardzo oszczędnego, wygodnego dla 4-osobowej rodziny, aby dzieci nie miały mniej miejsca z tyły niż w Citroenie. Na razie robię przegląd, co i za ile, ale niebawem trzeba będzie przejść do konkretów, stąd moja wizyta tutaj. Pierwszy przesiew dał następujące wyniki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
trochę drożej [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chciałbym poznać opinię użytkowników podobnych aut i oczywiście inne propozycje. Peugeoty podobno bardzo awaryjne? (przekombinowana elektryka).