Co wybrac?

24 Lip 2018, 21:51

Witam.

Zastanawiam sie nad wyborem samochodu dla mlodego malzenstwa z perspektywa posiadania potomstwa w ciagu dwoch lat i mam na oku nastepujace modele: Laguna III GT, Megane GT, Bravo, I30.

Budzet jakim dysponujemy to 23 tys

Z tych wymienionych ogladalem ostatnio Bravo 1.9 150KM w wersji sport i zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie. Prosze o wskazowki i uwagi
madridista011
Nowicjusz

25 Lip 2018, 12:53

Nie wiem skąd jesteś ale w mojej okolicy są do wzięcia dwa pewne Brava.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - z mojej dzielnicy,facet ma go 6lat i wiem że dba o niego bo mam trochę kontakt z jego synem.
[link do oferty na Olx wygasł] - auto jak i właściciela znam ze zlotów,sporo wie o aucie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Caddy 4MOTION
    Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...
    Duże Toyoty w małej skali, ciekawe modele RC
    Jak zostać mistrzem Polski w rajdach terenowych? Najlepiej zacząć od Toyota Adventure Rally Mistrzostw Polski Modeli RC w Rajdach Terenowych. Okazuje się, że każdy może mieć dakarowego potwora w stylu Hiluxa, którym ...