CO wybrać????????????

09 Kwi 2013, 19:33

Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy i mam nadzieję że tutaj można liczyć na opinie innych. Zabieram się do kupna czegoś dobrego w Dieslu. Zastanawiam sie nad VW Jetta 1.9 TDI 105KM oprócz tego wchodzi w grę Volvo V50 lub S40 2.0d 136 KM no i ewentualnie Skoda Octawia 1.9 TDI 105 KM szukam przeglądam czytam i już się sam trochę pogubiłem co wybrać. Podpowiedzcie coś na czym najbardziej się skupić i na co zwrócić uwagę przy tych modelach. Bardzo dziękuję za wasze opinie. Pozdrawiam :)
lukaricz83
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 03 2001
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V40
Silnik: 1.8 Benzyna 115KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

10 Kwi 2013, 18:07

Mogę Ci pomóc w wyborze Volvo, nie wiem tylko w jakich granicach cenowych szukasz auta, z jakim wyposażeniem lub może inaczej na czy majbardziej Ci zależy?
Jest sporo samochodów V50/S40 na rynku więc na pewno coś się znajdzie. Jeśli jesteś zainteresowany tą marką zapraszam na volvoforum.pl tam dowiesz się wszystkiego co potrzebne.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2008

12 Kwi 2013, 20:24

Może napisz czego mniej więcej oczekujesz od swojego samochodu i wtedy postaramy się pomóc. Parząc na powyższe możliwości wyboru,to zostałbym przy Skodzie lub Volvo. Jaki budżet ogólnie chcesz przeznaczyć na zakup samochodu?
MotoAutko
Początkujący

Prawo jazdy: 14 03 2002
Auto: Seat Leon 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

13 Kwi 2013, 16:17

Hej. Co do budżetu to jakieś 35.000 mogę dać oczywiście jakaś mała rózznica 2000 +/- wchodzi w grę. Czego oczekuję nic konkretnego nie jestem maniakiem bajerów. Jeśli będą xenony dwustrefowa klima czujniki par. przod tył ale co najważniejsze dobra i mało awaryjna jednostka i myśle tutaj o 1.9 tdi 105KM to bedzie super. Póki co najbardziej zachęca mnie VW JETTA 1.9
lukaricz83
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 03 2001
Auto: Volvo V40
Silnik: 1.8 Benzyna 115KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1998

13 Kwi 2013, 18:16

A może 2.0D w volvo S40, w tym budżecie znajdziesz coś z 2007/08 z wyposażeniem o jakim piszesz.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Glikometr - tester płynu chłodniczego - instrukcja
    Cześć, pokażę Wam jak działa glikometr przyrząd którym możemy przetestować temperaturę wrzenia i przemarzania płynu chłodniczego który znajduje się w układzie chłodzenia samochodu. Dlaczego warto kontrolować ...