No z tym już nie można polemizować. Prawda
Wracając do Volvo XC70: jakieś dwa tygodnie temu byłem w salonie Volvo na diagnostyce mojej S80, a że czasu miałem dużo to pooglądałem sobie trochę nowe auta. I muszę przyznać, że jestem bardzo rozczarowany. Po pierwsze, dlatego że wszystkie są zrobione jakoś tak na jedną modłę: nie jestem w stanie rozróżnić S60 od S80- poważnie. Jakość wykończenia wnętrza również nie zrobiła na mnie wrażenia. O zwykłej szmacie na fotelach tak ładnie napisali w broszurze: ach, nylonowa tapicerka z kolorowymi przeszyciami w kolorze jasnego beżu.. To już nie są te same auta co kiedyś, po prostu niczym się nie wyróżniają. Więcej stylu miały w sobie za czasów Forda. Teraz jako własność Geely, czyli koncernu, który "daje kasę i o nic się nie pyta" powinno odróżnić się od typowych populusów, ale niestety, ta firma zalicza się już do grona typowo komercyjnych.
Ale najlepsze jest nowe XC90- podobno tylko czterocylindrowe silniki
![Śmiech :lol:]()
Bardzo prestiżowa konfiguracja.
@jiGsaw: poniekąd tak. To silnik dla osoby, której po prostu nie zależy na osiągach i kulturze pracy, a chce kupić duże, wygodne auto z trwałym i oszczędnym silnikiem. Jak chcesz szybko jeździć, to kup 5.0 V10 lub BMW X5.