Alfy nigdy nie brałem pod uwagę jako samochodu dla siebie, nie wiem możliwe, że to za sprawą mechaników u których serwisuję swoją poczciwą e39. Mówili mi tak: "Jak chcesz auto wyglądające to bierz Alfę a jak chcesz samochód do jeżdżenia to pozostań przy BMW"
![Uśmiechnięty :)]()
, z resztą sama marka jakoś mnie nie kręci, wyglądają na bardzo delikatne samochodziki ale to tylko moje subiektywne odczucie, nigdy nie byłem nawet kierowcą Alfy więc możecie śmiało na mnie wieszać psy za tą opinię
). Nie dobrze tylko, że wspomniałeś o X5, mój świat właśnie legł w gruzach ^^. Na samym początku to był samochód na który byłem zdecydowany, Touareg to była opcja do sprawdzenia na którą się zdecydowałem a przynajmniej byłem zdecydowany do 10 minut wstecz, zanim obudziłeś we mnie chęć pozostania przy BMW
![Szczęśliwy :D]()
. Tak więc muszę stoczyć wojnę z faktami, poświęcę weekend na przetestowanie tych dwóch marek zamiast szukać pereł w jednej
. No dobra, moja wewnętrzna wojna nadal trwa, po weekendzie dam znać z pola bitwy (no chyba, że stanie się coś nieoczekiwanego, jakiś spadek, wygrana w totolotka, znaleźne...
), spodziewajcie się mnóstwa niejasności do... rozjaśnienia
. Eh gdyby była tylko jedna marka moje życie było by takie proste, niestety było by również nudne jak flaki z olejem
.
I Panie jiGsaw, dziękuję za naświetlenie sprawy z cenami Volvo, na prawdę mnie to nurtowało, bo za takie pieniążki samochód z 2012/2013r to nawet nie przypuszczałem że można kupić a tu proszę. To nie ironia broń Boże, na prawdę nie wiedziałem i byłem ciekaw ^^
Pozdrawiam