27 Sty 2011, 14:00
Ja w tej cenie mogę zaproponować Daewoo Nubirę II kombi. Benzyna + LPG. Benzyny nie wiem ile spala, ale LPG średnio na trasie około 9 a w mieście góra 11. Silnik 2,0 ccm, moc 136KM i na gazie ma dość dobrego kopa. Wyposażenie tez jest dosć ciekawe - elektryczne szyby (x4) elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, central, alarm, dwie poduchy, ABS, wspomaganie kierownicy, klima albo manual albo automat, zalezy jak trafisz. No i za 8 tyś mozesz trafić na 2000 rok. I co ważne cześci nie są drogie. Nie wiem jak jest z cenami Opla, ale może być podobnie, bo generalnie Nubira to Opel. Ja mam taką i jeżdżę nia już 4 rok, a wykorzystuję ją dość mocno - mam kombi i wożę nią części do warsztów. Tak więc nie raz jest załadowana. No i póki co nic się nie psuje.
Oczywiśćie poczekaj też na opinie innych użytkownik ww auta, bo ja mogłem akurat trafić na dobry model i nie wiem, czy wszystkie są takie dobre, czy tylko mnie się udało. Jeżeli będzie pomocne, to moja Nuba była produkowana w Korei. Bo są też produkowane w Polsce, ale to można sprawdzić po numerze VIN.
Warto tez zaznaczyć, że taka Nubira kombi bardzo dobrze się sprawuje jako samochód typowo rodzinny - i na wczasy i do pracy i do sklepu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...