Cordoba czy Renault Laguna?

08 Sty 2011, 15:53

Toledo wart tych 21tys.? Rok 2002 i 184tys. przebieg.
Arkadiusz19
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

08 Sty 2011, 15:57

Za 20 tys dzisiaj sprzedałem Mondeo gdzie byłem pierwszym właścicielem, auto bezwypadkowe i do końca serwisowane w Fordzie i z oryginalnym przebiegiem. Sądzisz że to auto jest o tyle lepsze żeby kupić 2 lata starsze i o klasę mniejsze?
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

08 Sty 2011, 16:17

stasiowski121 napisał(a):Osobiście dwa razy porządnie bym się zastanowił przed zakupem Laguny a jeśli w benzynie to z 5 razy. Egzemplarze z początków produkcji miały problemy z elektroniką, osprzętem silników.
--------Dlatego też,przynajmniej ja,nie opisuję tego auta,ja tego auta bym nie kupił,chociaż faktem jest ,bywają użytkownicy zadowoleni,auto ładne to fakt,jeśli już to z silnikiem benzynowym,są mniej problematyczne, ale nie z bezpośrednim wtryskiem :!: Racja ,też bym się zastanawiał z 5 razy nad benzyną a nad Dieslem w nieskończoność razy :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

08 Sty 2011, 21:16

Doradźcie mi jakieś sedana do 16-17tys.
Arkadiusz19
Nowicjusz

08 Sty 2011, 21:27

Avensis, Accord, Legacy, Kappa, Mazda 6, Gallant.
fiko7
Stały forumowicz

08 Sty 2011, 21:35

Mało ludzi pyta o AVENSISA I a o lepsze auto z tamtych lat trudno(w tej klasie).
PhantomASA1
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Mocny, wytrzymały silnik - samochód do driftu
    Drugim istotnym elementem driftowozu jest silnik. Musi z łatwością wprawiać koła w ruch, dawać dużą moc, by nawet w poślizgu można było dogonić rywala i być niebywale wytrzymały. Moc samochodów driftingowych niejednokrotnie ...

08 Sty 2011, 21:56

Jeśli nie przeraża Cie spalanie to moge tez polecić Chryslera 300M. Oczywiście PB+LPG. Koszt gazu będzie mniejszy niż koszt ON, a auto super wyposażone, bardzo wygodnie i mało awaryjne.
fiko7
Stały forumowicz

08 Sty 2011, 22:13

Seat Toledo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
VW Bora
może jeszcze jakiś misiek
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sty 2011, 00:03

Toledo jeszcze może być. Szukam od 2001 r.
Arkadiusz19
Nowicjusz

09 Sty 2011, 01:03

To już lepiej BMW lub Mercedesa z podobnego rocznika co VW i Seat. Nie wiem po co za te auta tak przepłacac, skoro konkurencja sporo tańsza, a w tych cenach z podobnego rocznika mozna kupić auta klasy premium.
fiko7
Stały forumowicz

09 Sty 2011, 06:23

Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

09 Sty 2011, 14:42

A Renault Thalia: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ?
Arkadiusz19
Nowicjusz

09 Sty 2011, 16:00

Akurat ten silnik jest polecany.Jedynie trzeba uważać by nie kupić auta wyeksploatowanego :!: Poza tym, ciężko jest się do czegokolwiek przyczepić.Jeśli kupisz Thalię docenisz zalety tego auta i będziesz się szczerze dziwił Francuzo-fobom,czyli ,o co im chodzi?!Jedynie należy wymieniać cewki zapłonowe na BERU lub DENSO gdyż SAGEM-y lubią nawalać.Zwróć uwagę na sprężyny z tyłu ,lubią pękać.To autko polecam z czystym sumieniem :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

09 Sty 2011, 16:43

Tak to prawda Thalia jest dobrą alternatywą.
Barol
Awatar użytkownika

09 Sty 2011, 17:08

Ta Thalia wielkości Renault 19? Słyszałem, że stosunkowo mała jest i pasażer z tyłu będzie mi kolanami siedzenie pchał.
Arkadiusz19
Nowicjusz