Cordoba, Focus, Corolla?

02 Paź 2008, 17:38

Mam dylemat.Co byście wbrali: Toyota Corolla,Ford Fokus czy może Seat Cordoba. Do dyspozycji 30tyś.
Mam jeszcze jedno pytanie znalazłem stronę w Nieczech (http://www.auto-wilde.de/index.php?id=1&L=6 ) z samochodami o bardzo korzystnych cenach, boję się tylko czy nie ma tam jakichś ukrytych"haczyków" .Jak wiecie poradźcie
:)
swistak57
Nowicjusz

02 Paź 2008, 19:34

ja za te pieniądze podbijał bym już w inne samochody , np. vectra c , passat B5 , octavie , toyotę avensis w nowym modelu możne się już kupi (ale musisz troch dołożyć) , może golfa V ??

z tych trzech , wziąłbym corrole . focusa miałem z 2005 roku w silnik 1.6 diesel i szalu nie było , lubiły się psuć rożne pierdoły , np. przycinało się elektryczne sterowanie szyb , wykończenie wnętrza jest trochę tandetne , a siedzenia nie wygodne , (w corroli są podobne jak w mojej avensis wiec mogę powiedzieć ze wygodne )
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Paź 2008, 20:24

Bierz Corolle! To że floty samochodowe teraz najczęściej korzystają z Toyoty musi o czymś świadczyć!
mistrz27
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator jednostek ciśnienia
    Najczęściej używaną jednostką w samochodach do określenia ciśnienia jest jednostka "bar" lub "psi", ale warto wiedzieć jak przeliczamy pozostałe jednostki z którymi możemy się spotkać przy obsłudze samochodu.