Jestem tu nowy i chciałbym wszystkich przywitać. Otóż brat ma problem z cordoba. Ostatnio jak jeżdżąc po mieście zauważył, ze jak rusza z 1 to delikatnie szarpie , następnie 3 wchodzi na pograniczu minimalnego zgrzytu. Otworzyliśmy maskę i silnik tak jak by trochę przechylony na jednej stronie. Myślę ze poduszka ( czy jakoś tak ) mogła się wyrobić . Jeśli macie jakieś pomysły domyślenia , lub mieliście podobny problem piszcie. Z góry przepraszam jeśli nie jasno wyjaśniłem ale miałem mało czasu.
A złap za silnik i spróbuj pomachać. Jeśli buja się jak huśtawka to zgadłeś z poduszką. Jeśli nie to też jej ostatecznie nie wyklucza. Najlepiej podjedź do jakiegoś warsztatu, szybko powinni to sprawdzić. Jeśli silnik buja się na wszystkie strony po popchnięciu ręką to jedyne gdzie możesz tym samochodem pojechać to do warsztatu. Nigdzie dalej bym nie radził. Nie jest to droga usterka, warto o niej szybko zapomnieć.
Powinien być dostępny z przodu tak jak stoisz przed samochodem. Jest to z reguły taki duży korek(śruba) odkręcany kluczem około 22-24. Jak by ci się udało wrzucić zdjęcie skrzyni to na pewno by ułatwiło wskazanie odpowiedniego miejsca
Volkswagen up! - samochód do miasta Około 12 proc. rynku należy w tym roku do Volkswagena up!. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 682 egzemplarze. To najmniejszy samochód osobowy niemieckiego koncernu. Powstaje od 2011 roku w Bratysławie, wraz ...
Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu. Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
Mnie ciekawi bardziej jak sprawa z poduszką,bo napisałeś ze nie wygląda na zużytą,montowaliście nową w takim razie,problem znikł czy w dalszym ciągu jest to samo?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.