Corolla E11

16 Lip 2008, 15:55

Dzień dobry,

generalnie interesuje mnie ta właśnie marka, model z tego rocznika, bo raczej w wyższym nie zmieściłabym sie finansowo, ale mimo wszystko w okolicach 2000 roku. To jeździ już w takim wieku? :mrgreen: W posiadaniu mam około 15 tyś. + / i 2,500. Zmieszczę się ? , bo wg allegro raczej ciężko trafić.. jako tako jeszcze nie chodziłam, żeby porozglądać się w komisach itepe. Szukać w benzynie, dieslu? Nie pisać nic o gazie. :mrgreen:

ahha, 2/3 drzwi, tak!

podzielę pytania na kategorie, miło jak ktoś odpowie i ewentualnie coś od siebie dopowie, bo może coś pominęłam. Silnik, spalanie, karoseria, sprawność ogólna bla bla bla.

tu łowy z allegro :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dziekuję, pozdrawiam autorów sensownych odpowiedzi :wink:
Ee?
Nowicjusz

Miejscowość: he he

17 Lip 2008, 07:04

Corolla skoro ci sie podoba to cóż.....zawsze można coś wybrać. A nie chcesz czasem innego Japonca, może almere??

1) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

-------------------------------------------------------------------------------------
3) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4)http://otomoto.pl/honda-civic-C5712377.html

Moje propozycje :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

17 Lip 2008, 10:29

zwróć uwagę, że ta almera ma 2.2 silnik, a to fajnie może iść z ubezpieczeniem koszt.. :mrgreen:

Civic za duży, taka pupa niezbyt..

a coś poza tymi modelami?
Ee?
Nowicjusz

Miejscowość: he he
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Transport ładunków sypkich
    Do przewozu sypkich i suchych produktów luzem niezbędny jest odpowiedni sprzęt oraz wykwalifikowana kadra. Ważne jest także wieloletnie doświadczenie pozwalające odpowiednio transport przygotować oraz przewidzieć prawdopodobne ...
    Ferrari F12 Berlinetta
    F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...