Nie ma na forum odpowiedniego miejsca, gdzie można się ze wszystkimi przywitać, więc czynię to tutaj, Witam Serdecznie Wszystkich Forumowiczów

Zacznę od tego, że przeszukałem Forum i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi
Teraz już mogę przejść do konkretów

Szukam samochodu w przedziale cenowym między 8.000 a 12.000zł. Zastanawiałem się nad różnymi samochodami m.in. Opel Omega, Vectra B, Honda Acord, Volvo V40 i stanęło ostatnio na Carinie E, ponieważ spotkałem się z wieloma ciepłymi opiniami na temat tego auta. Po przejściach z moim ostatnim samochodem szukam czegoś niezawodnego, czegoś do czego nie będę musiał dokładać 5 tysięcy rocznie. Potrzebuję wygodnego samochodu, niezawodnego i ekonomicznego, czy Toyota Carina E będzie właśnie takim autem? Myślę o hatchbacku lub kombi z silnikiem benzynowy 1.8 lub ewentualnie 1.6, planuję kupno Toyotki z 96-97 roku bez LPG i założenie nowej instalacji. Podpowiedzcie mi proszę Szanowni Forumowicze czy to dobry wybór? Może jakieś inne sugestie?
Jestem młodym kierowcą z ograniczonym budżetem i nie mogę sobie pozwolić na kolejnego rzęcha. Przejechałem się już na trzech autach i na czwartym nie mam zamiaru. No może na dwóch, bo na Polonezie trudno jest się nie przejechać