REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
odpuść, kup 1.4. Z mniejszymi to auto nie jedzie i dużo pali. 1.0 awaryjnyerni13 napisał(a):Gdyby kupywać polo, to wersje 1.0 czy 1.2
przebiegiem się nie jeździerni13 napisał(a):W jakim przebiegu też najlepiej kupowac auto? Mieszkam w niemczech i tu przebieg jest podany w książeczce, więc moge go byc pewien. Czy prosta zasada IM MNIEJ TYM LEPIEJ
a jaki budżet? Nie napisałeśerni13 napisał(a): może jest jeszcze jakies auto w tej cenie
mike1735 napisał(a):przebiegiem się nie jeździ
mike1735 napisał(a):a jaki budżet? Nie napisałeś
Oczywiścieerni13 napisał(a):jest w ogóle polo 1.2
Tam u Was w Niemczech to auta mają ciekawe przebiegierni13 napisał(a):No ale daje obeznanie
erni13 napisał(a):Jej, oczywiscie myslalem o 1.4 nie 1.2 (jest w ogóle polo 1.2? )
Tam u Was w Niemczech to auta mają ciekawe przebiegiPrzekroczy taki naszą granicę i od razu jakimś magicznym sposobem ma 2 albo 3 razy mniejszy, ciekawe zjawisko
Z Twoimi weekendowymi przelotami celowałbym co najmniej w kompakta
Najlepszą propozycją jest.. Civic VI 1.4 90KM, Rover 25 1.4, Corolla E11, tylko nie wiem z jakim silnikiem. To są dobre auta, wpadły mi do głowy od razu i w to bym celował.
erni13 napisał(a):To jak z tymi 1.2 i 1.0 ?
Co do 1,2 w POLO to jest silnik dla niewymagających i dla kogoś kto nie lubi szybko jeździć.
A co z Roverem? To też Civic swoją drogą...
erni13 napisał(a):1.0 i 1.4 ch...a myli mi sie znowu![]()