REKLAMA
Witam
Powoli przymierzam się do zakupu swojego drugiego auta, pierwsze na dniach będzie sprzedane, więc wypadałoby się powoli rozejrzeć, autka oglądam w sumie od dłuższego czasu, jednak jak to ja , zawsze muszę zaciągać opinii u bardziej doświadczonych automaniaków Jestem pewien , że dobrze trafiłem.
Moje fundusze to około 35000 +/- 2500-5000.
Niedawno skończyłem 20 lat, szukam auta fajnie wyglądającego, przykuwającego uwagę i co najważniejsze takiego który nie znudzi mi się po 2 latach.
Najbardziej interesują mnie auta kompaktowe, jednak mogą być też z trochę wyższej klasy. Rocznikowo dość świeże 2007 rocznik +. Chciałbym aby auto było niezawodne, najlepiej z benzynowym silnikiem. Ilość dzwi nie ma dla mnie znaczenia, jednak nie ukrywam, że auta 2/3 dzwiowe mają w sobie to coś Fajnie jeśli autko miałoby fajne wyposażenie takie jak , aluminiowe felgi, tempomat, ksenony, szyberdach, komputer pokładowy, elektrycznie składane lusterka, dość fajne nagłosnienie.
Oto moje typy ( kolejność nie przypadkowa )
-Honda Civic VIII Type S + z panoramicznym dachem. 1.8 Ivtec
-Mitsubischi Lancer Sedan
- Focus ST 2.0 benzynka
- Citroen C4 2.0 2009 rocznik, po lifcie.
Fajną propozycją wydaje się też : Lexus is 220d, jednak nie kupie nowszego niż 2007 rok.
Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam