REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Octavia I - Fajna ale szkoda że wyposażenie marne
Toledo/Golf 4 - Małe niestety
Passat b5 - Jestem zdania że są mocno wyeksploatowane, do tego to zawieszenie... Nie jestem mistrzem slalomu między dziurami. Do tego ceny są zawyżone ze względu na popularność
A4 b5 - Teoretycznie mogło by być, tyle że ceny też zawyżone jak w Passacie. 1.8 czy 1.8t?
Lancia Lybra - Ciekawa pozycja. Celował bym w 2.0 Martwi mnie jedynie cena wymiany rozrządu, ktoś się orientuje? Silnik trzeba wyciągać podobno.
Rdzewieje ale niby da się ogarnąć?
Volvo 40 - Mało S, same V-kombi i diesle, do tego nie wiem jak jest z miejscem w środku
Peugeot 607 - Ładne autko, szkoda że silniki startują od 2.2
Citroen C5 - Buda brzydka i w środku też jakoś tak ubogo także odpada
Mazda 6 - Obawiam się problemów z rdzą, do tego podobno felernie wyciszone?
Primera p11 - podobnie jak w Mazdzie 6, i nie wiem jak z ilością miejsca. Jak stoję obok almerką to wyglądają prawie identycznie?
Rover 75 - Trochę dziadkowy chociaż ma swój urok i na pewno niejednemu się podoba. Ceny części odpychają
Chevrolet Evanda - Jakieś za/przeciw?
TheN napisał(a):Octavia I - Fajna ale szkoda że wyposażenie marne
TheN napisał(a):Toledo/Golf 4 - Małe niestety
TheN napisał(a):Passat b5 - Jestem zdania że są mocno wyeksploatowane, do tego to zawieszenie... Nie jestem mistrzem slalomu między dziurami. Do tego ceny są zawyżone ze względu na popularność
TheN napisał(a):A4 b5 - Teoretycznie mogło by być, tyle że ceny też zawyżone jak w Passacie. 1.8 czy 1.8t?
TheN napisał(a): Lancia Lybra - Ciekawa pozycja. Celował bym w 2.0 Martwi mnie jedynie cena wymiany rozrządu, ktoś się orientuje? Silnik trzeba wyciągać podobno.
Rdzewieje ale niby da się ogarnąć?
TheN napisał(a): Volvo 40 - Mało S, same V-kombi i diesle, do tego nie wiem jak jest z miejscem w środku
TheN napisał(a):Mazda 6 - Obawiam się problemów z rdzą, do tego podobno felernie wyciszone?
TheN napisał(a):Primera p11 - podobnie jak w Mazdzie 6, i nie wiem jak z ilością miejsca. Jak stoję obok almerką to wyglądają prawie identycznie?
TheN napisał(a):Rover 75 - Trochę dziadkowy chociaż ma swój urok i na pewno niejednemu się podoba. Ceny części odpychają
TheN napisał(a):Chevrolet Evanda - Jakieś za/przeciw?