REKLAMA
Witam to mój pierwszy temat. A mianowicie szukam samochodu które będzie tańsze w utrzymaniu i lepsze niż moje dotychczasowe jakim jest Daewoo nubira kombi. Samochod chcę zmienić ponieważ mam dość już daewoo:P a tak poważnie to poprostu przydało by się coś innego. Kwota jaką bym miał to około 7tys. Samochody jakie by mnie interesowały to jakieś grupy VW dlatego iż są tanie w eksploatacji. Rozglądałem się nad Octavią pierwszej generacji hb badz kombi.
Silnik jaki by mnie interesował to najlepiej benzyna z gazem lub coś tanszego a ja bym wstawił gaz, oraz może być diesel gdyż codziennie jeżdzę do samej pracy okolo 25km w jedną strone. Silnik także o pojemności do 2.0 a minimum 1.6. Mogą być wyjątki np 2.5V6 w vectrze b:p
Samochodem chciałbym jezdzic co najmniej 5lat więc musi to być auto ktore nie ma opini gnicia.
Z wyposażenia to musialo by mieć m.in. el szyby(najlepiej 4), klimatyzacja, el lusterka.
Rodzaj nadwozia to kombi lub hatchback.
Myślałbym także nad astrą G tylko że tu napewno tylko silnik benzynowy, lub Vectrą b.
Proszę o jakąś pomoc bo to będzie moje kolejne auto a jak narazie na każdym straciłem dużo nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam i czekam na wasze propozycje
Auta które odpadają to napewno bmw,mercedes gdyż podobno drogie części.