Luke16 napisał(a):To forum wydaje mi się z lekka dziwne ostatnio... mianowicie rozchodzi mi się o tematy np. w wyborze aut... niekiedy tak naprawdę przeglądając je (bo pisząc tu nie ma sensu) zauważam że jest mase identycznych albo podobnych tematów różniących się np. kwotą zakupu o 500zł... bezsens... nie lepiej wydzielić kategorie kwotowe?? że od takiej kasy do takiej najlepiej wybrać to... itd...
Sądzę, że problem polegałby na tym, że nie byłoby sensu już pisanie postów. Ta część forum stałaby się poradnikiem, a nie forum. Skoro bowiem do 10 tys. zł najlepiej kupić Golfa, to po co dalsza dyskusja? Pytanie jeszcze takie. Jakie auto jest najlepsze do 10 tys. zł. Wg jednego będzie to Golf, wg. drugiego Astra. Kto ma decydować o tym jaka jest prawda? Administrator?
Można w tym dziale zrobić subfora, aby ludzie zakładali tematy w tych subforach, np. "auta do 5 tys. zł", auta 5-10 tys. zł". Ale czy ma to sens?
Tematy się powtarzają, kiedyś mnie to irytowało, ale teraz widzę, że dzięki temu forum żyje i chyba tak powinno zostać. Jak się już nie chce po raz trzeci pisać o tym samym, to się nie pisze i nie udziela odpowiedzi, może udzieli jej ktoś inny, a może zrobi to na tyle kontrowersyjnie, że człowiek z nim zacznie polemikę?
![Mr. Green :mrgreen:]()