REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):Temat wynikający chyba z tego, że ktoś chciał sobie ulżyć, niż jest on faktycznie potrzebny.
Dishman napisał(a):Czy to jest post nic nie wnoszący do tematu?
Co tu się na tym forum dzieje? Czy każdą wypowiedź trzeba argumentować jak krowie na rowie?
Czy to poste zdanie nie zawiera kwintesencji myśli, że ten temat jest niepotrzebny i moderator niepotrzebnie się unosi, a cały pierwszy post jest napisany bardzo emocjonalnie? Temat zraża ludzi do forum i uważam takie postawienie sprawy za przesadne, co chyba wynika z mojej usuniętej wypowiedzi.
Jeżeli dalej któryś z modów bądź adminów chce usuwać tą wiadomość, to:
1.albo niech mi poda sensowny argument na priva,
2.albo naoglądał się dokumentów o cenzurze, bo myślał, że wszyscy będą go głaskali po główce.
Karson napisał(a):Moderator przede wszystkim ma za zadanie pilnowania porządku na forum, co wiąże się m.in. z przesuwaniem, łączeniem i również kasowaniem postów.
Karson napisał(a):Skasowałem posty i temat zamknąłem z prostej przyczyny - przekaz autora miałby mniejszą siłę przekazu gdyż czytający skupialiby się na dyskusji, a nie sensie zawartym w temacie.
Karson napisał(a):Napisałem Ci już na pw, że temat @Fourupa służy informacji
Karson napisał(a):a muszę?
Karson napisał(a):chyba nie jesteś osobą, której muszę się tłumaczyć.
Dishman napisał(a):Karson napisał/a:
Moderator przede wszystkim ma za zadanie pilnowania porządku na forum, co wiąże się m.in. z przesuwaniem, łączeniem i również kasowaniem postów.
Dobrą zasadą dla moderatora powinna być ta, że usuwanie postów to ostateczność. A usuwanie hurtem kilku postów to już prawdziwa ostateczność.
Moim zdaniem postąpiłeś źle (bo jak rozumiem to Twoja robota).
Karson napisał/a:
Skasowałem posty i temat zamknąłem z prostej przyczyny - przekaz autora miałby mniejszą siłę przekazu gdyż czytający skupialiby się na dyskusji, a nie sensie zawartym w temacie.
Dopiero po negatywnym poście i jego pojedynczym usunięciu. Jakoś nie przeszkadzało Ci przez kilka dni, że są tam tylko pozytywne opinie. Gdy kasowałeś tylko jednego mojego posta z tego tematu też nie przeszkadzało Ci, że jest tam dyskusja i że "przekaz autora ma mniejszą siłę przekazu".
Zaczęło Ci to przeszkadzać dopiero po drugim moim poście. Doprawdy - dziwne.
Karson napisał/a:
Napisałem Ci już na pw, że temat @Fourupa służy informacji
A drugą wiadomość dostałeś, czy uznałeś, że nie warto na nią odpowiadać?
Karson napisał(a):- więcej dystansu do forum
- więcej dystansu do siebie
- więcej tolerancji (bo jej brak prowadzi do kompleksów, czyli np wietrzenia teorii spiskowych)
- więcej humoru
- a przede wszystkim dorosnąć