Mój znajomy ma do wydania 6-8 tysięcy na samochód.
Uparł się, że skoro nie stać go na sportowy bolid, to chciałby sobie kupić coś normalnego w nietypowej wersji.
W grę jak do tej pory wchodzą :
- Golf III 2.8 VR 6
- BMW E36 od 323 w górę
- Ibiza Cupra
Macie jakieś ciekawsze propozycje ? Chcemy na weekend jechać obejrzeć dwie VR6 :
- [link do oferty na Allegro wygasł] - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
jak się zdecyduje na VR6 to porządnie pomierzyć silnik u mechanika,
łatwo go przegrzać, często wydmuchuje uszczelki pod głowicami przy katowaniu, osobiście bym szukał syncro...
Kolego nikt nie słyszał o Gsi nigdy często można je zobaczyć z niebieskimi kierownicami i zaszpachlowanymi rejestracjami i palnikami od kuchenki gazowej zamiast świateł wg mnie jest tak samo popularna jak golf... mam propozycje zapodaj foty swojej i ocenimy
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Jak przygotować się Rajdu Dakar na 130 procent! Rajd Dakar to jedno z największych wyzwań dla sportowców. Blisko dwa tygodnie i dziewięć tysięcy km walki w nieznanym terenie, w piekielnym upale i twardej rajdówce, w której trzeba podejmować dziesiątki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.