czy moglby ktos doradzic jaki samochod wybrac tak do 15 000, ma to byc dostawczy ale nie koniecznie jakis duzy mam na mysli cos w stylu ford transit, opel vivaro lub moze jakies inne marki, i czy da sie w ogole cos w miare dobrego kupic za taka cene ?
VW TRANSPORTER ? Fiat Ducato ? napewno coś zawsze znajdziesz szukać szukać i jeszcze raz szukać Będzie to samochód z duuuużym przebiegiem wiadomo taki samochód to wół roboczy choć nie w każdym przypadku
Ja też mam z przebiegiem 420 tyś. i też chodzi jak szwajcarski zegarek.
W największe mrozy odpala "na dotyk"
więc ci co mówią że przy -15 diesel tak ma niech nie wypowiadają się jak nie mają pojęcia.
Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...
Samochód z napędem alternatywnym - Hyundai IONIQ Hyundai IONIQ został zwycięzcą Plebiscytu Fleet Awards Polska 2017 w kategorii "Samochód z napędem alternatywnym". To kolejna w Europie nagroda dla unikatowego modelu IONIQ, który jako jedyny samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.