Coś w stylu transit, vivaro

17 Sty 2009, 19:31

czy moglby ktos doradzic jaki samochod wybrac tak do 15 000, ma to byc dostawczy ale nie koniecznie jakis duzy mam na mysli cos w stylu ford transit, opel vivaro lub moze jakies inne marki, i czy da sie w ogole cos w miare dobrego kupic za taka cene ?
no_name
Nowicjusz

17 Sty 2009, 19:52

VW TRANSPORTER ? Fiat Ducato ? napewno coś zawsze znajdziesz szukać szukać i jeszcze raz szukać :) Będzie to samochód z duuuużym przebiegiem wiadomo taki samochód to wół roboczy :) choć nie w każdym przypadku ;)
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

17 Sty 2009, 20:59

T4 to dobra mysl, 2.5 tdi oszczedne, dlugowieczne, ale przebieg naprawde bedzie duzy.
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

18 Sty 2009, 16:40

Zależy jak trafisz ale silnik nie do zaje****a.
Pól miliona km lekką ręką robisz bez większych problemów.
stasiowski121

19 Sty 2009, 00:09

Ja o tym wiem, mamy w rodzinie T4 z przebiegiem 600 tys i chodzi jak zegarek
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

19 Sty 2009, 20:34

Ja też mam z przebiegiem 420 tyś. i też chodzi jak szwajcarski zegarek.
W największe mrozy odpala "na dotyk"
więc ci co mówią że przy -15 diesel tak ma niech nie wypowiadają się jak nie mają pojęcia.
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania
    Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...
    Samochód z napędem alternatywnym - Hyundai IONIQ
    Hyundai IONIQ został zwycięzcą Plebiscytu Fleet Awards Polska 2017 w kategorii "Samochód z napędem alternatywnym". To kolejna w Europie nagroda dla unikatowego modelu IONIQ, który jako jedyny samochód ...