REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
halsky11 napisał(a):fiaty sa w stanie agonalnym juz po przejechaniu 150000, opel wytrzymuje duzo dluzej i niech cie nie zwiedzie szkalujaca opinia posiadaczy audi czy bmw na temat opli bo to zupelnie inny segment cenowy
zapomnij o wloskich samochodach za mniej niz 300000zl czyli ferrari, maserati bo tylko te maja racje bytu jesli zalezy ci na porzadnym samochodzie z tej czesci swiata, fiaty sa w stanie agonalnym juz po przejechaniu 150000, opel wytrzymuje duzo dluzej
Kubuch napisał(a):halsky11 napisał(a):fiaty sa w stanie agonalnym juz po przejechaniu 150000, opel wytrzymuje duzo dluzej i niech cie nie zwiedzie szkalujaca opinia posiadaczy audi czy bmw na temat opli bo to zupelnie inny segment cenowy
Za to może brać pod uwagę szkalującą opinię na temat Fiata wydaną przez fana japończyków? To może posłucha szkalującej opinii posiadacza Forda: 323 i Civic to taczki, co do osiągów to robią dużo hałasu i niewiele więcej...
Fiat Bravo będzie dobrym kompromisem między dynamiką/spalaniem/komfortem i ceną. Viki nie polecam bo za 10 tyś. ciężko będzie znaleźć coś godnego uwagi.
Daro20VT napisał(a):zapomnij o wloskich samochodach za mniej niz 300000zl czyli ferrari, maserati bo tylko te maja racje bytu jesli zalezy ci na porzadnym samochodzie z tej czesci swiata, fiaty sa w stanie agonalnym juz po przejechaniu 150000, opel wytrzymuje duzo dluzej
Zapewne... Dziwne że Tipo, Coupe, Seicento i reszta jeżdżą po 250tyś a nawet i więcej i śmigają aż miło... To samo tyczy Lancii i Alfy![]()
Jeżeli nie masz pojęcia o włoskich autach to proszę Cię zachowaj swoje bzdury dla Siebie.
Tak jak pisał kolega Bravo to będzie świetne rozwiązanie...
Kubuch napisał(a):Sam się zastanów. Wpisujesz jakieś bzdury wyssane z palca i nic więcej. Akurat miałem japończyka i był jak każde inne auto a od pół roku mam Focusa i jakoś przez ten czas ani razu serwisu nie musiałem odwiedzać.
halsky11 napisał(a):bo ich wlasciciele nie grzesza inteligencja, laduja ogromne pieniadze w czesci i drugie tyle w paliwo, fiat jakikolwiek po przejechaniu 150k ma spalanie o 40% wieksze od danych producenta, to jest jak dla mnie zenada a nie samochod, moze powiesz ze w starcie rownoleglym wlasciciel fiata kontra hondy z identycznymi mocami maja jakies szanse?, to samo sie tyczy alf romeo, poczytaj sobie serwis autocentrum i zobacz ocene punktowa fiata czy alfy w porownaniu do japonskiego JAKIEGOKOLWIEK samochodu, poza tym nadwozie fiata rdzewieje tak szybko ze nawet przy uderzeniu z niewielka sila w stala przeszkode starym fiatem takim ok 10 lat mozesz zginac lub zostac kaleka na cale zycie