REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lorden napisał(a):Witam.
Sprawa wygląda tak, że mam forda Ka rocznik 99 80k przebiegu, który na mnie czeka, ale naczytałem się mnóstwo niepochlebnych opinii na temat tego auta. Sam zauważyłem, że pod lakierem widać już korozję, więc wolałbym raczej kupić jakieś lepsze auto.
Szukam czegoś w cenie Ka + 2-3 tys. więc liczę, że mój budżet będzie wynosił 10tys. zł maksymalnie. Nie chcę póki co wydawać więcej pieniędzy na auto. Szukam czegoś ekonomicznego - diesel, lub ekonomiczna benzyna , a jednocześnie ładnego, wyróżniającego się i wygodnego. Jestem młodym człowiekiem, więc mniej więcej wiadomo czego mi potrzeba. Co dostałbym w tej cenie w ciekawym wyposażeniu?
Póki co znalazłem ibize 2 1,9tdi gt, ale wewnątrz zbyt ciekawie nie wygląda.
Lorden napisał(a):Bravo już dawno mi wpadło w oko, tylko będzie szansa dostać do 10 tys w niezłym stanie? Vectra B również bardzo mi się podoba, tylko jaki silnik byłby w niej dobry?
Lorden napisał(a):323 raczej mi się nie podoba, wolałbym już mx-3 tylko czy 1.6 silnik nie będzie za słaby do niej? Na utrzymanie v6 mnie nie stać, a szkoda. Civic ma spartańskie wnętrze, ale będę się rozglądał za dobrą V.