Coupe do 10.000 zł

23 Maj 2007, 19:39

Witam,

Proszę o porade, którego polecacie:

-Toyota Celica
-Mitsubishi Eclipse
-Ford Probe

Wszystkie te trzy modele są fajne i mają coś w sobie, ale który Wy byście ostatecznie polecili? Z jakim silnikiem byście wybrali, itd. I proszę o ogólne info tym bardziej jeśli ktoś taki posiada, jak z awaryjnością tych autek. A może polecilibyście jeszcze inne Coupe tego segmentu? Może jakiegoś tylnonapędowego?

Bardzo proszę o opinię.

Pozdrawiam serdecznie.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

29 Maj 2007, 13:36

moze jadnak honde prelude?
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

29 Maj 2007, 21:34

Z podanych trzech bym wybrał Mitsubishi Eclipse, ale tylko biorąc pod uwagę wygląd auta.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

30 Maj 2007, 08:07

Ja bym wybrał też Mitsubishi jest bardzo ładne ale wiesz (nie ocenijaj książki po okładce) musisz sprawdzić jeszcze stan techniczny
Daroo
Początkujący

30 Maj 2007, 18:35

ja bym wybral mitsubishi albo toyote :) ale bardziej przekonany jestem do mitsubishi :wink:
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

01 Lip 2007, 17:40

Tylko nie bierz forda straszliwie się sypie i do tego strasznie mułowaty jest i za bardzo nie przyszalejesz. Znajomy ma i tylko narzeka do tego jak dla mnie bardzo nie wygodny bierz Mitsubishi.
kociub
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Nowa Dacia Duster na wyższym poziomie
    W designie zewnętrznym Nowej Dacii Duster pojawiają się zmiany podkreślające jej terenowy charakter. Zmienia się również wnętrze, w którym zobaczymy nową deskę rozdzielczą, nowe tapicerki, nowy zespół ...