REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
andrewb25 napisał(a):tak jest wolniejsza, ale tyko o 1 sekundę do 100km/h
dzida napisał(a):Mam pomysł na zrobienie mapy polecanych warsztatów tutaj na forum oraz mapy polecanych komisów/handlarz. Być może do tego nigdy nie dojdzie i zabiorę co stworzyłem.
łysy napisał(a):Tyle, że tu off topu nie ma, bo autor tematu interesuje się Lexusem, a 959rn pokazał mu drugą stronę medalu, rzadko na tym forum prezentowaną.
dzida napisał(a):Jaka strona medalu jak tarcze masz od ręki w IC w Biłgoraju co sprawdziłem, bo jest obok mojej pracy (ale Kao to ukrył bo tak wygodniej)?
Jak się zgasił 959 jak mu pokazałem chłodnicę NIssena dostępną od ręki (tez Kao usunął, bo wygodniej)?
dzida napisał(a):Co ma gatka o spalaniu jak człowiek widział IS na plakacie, a ja opomiarowałem 20tys. km?
dzida napisał(a):iparts to nie jest hurtownia, a jakiś rumuński hart jest?
galakty napisał(a):Jeśli ktoś nie ma zaufanego mechanika, ale takiego z prawdziwego zdarzenia to nie powinien się pchać w "egzotyki"
łysy napisał(a):Lexus przy prędkościach autostradowych dużo pali - to też przecież wynikało z Twoich zestawień.
959rn napisał(a):Marzy żeby przyjechał mu dzida ze swoimi tarczami. Żeby mu patrzył na ręce. Zwracał uwagę jak coś się urwie. A na koniec przewracał oczami ze za drogo.