Witam.Mam Cruza z 2013 r w automacie z silnikiem 2,0 diesel 150 KM czy ktoś ma wiedzę czy przy nagłym ruszaniu z postoju" szarpnięcia "takie to normalność czy może wada oprogramowania skrzyni biegów tak jak gdzieś tu wyczytałem na forum?Gdy powoli dodaję gazu szarpnięć nie ma gdy żwawo to szarpie
Delikatne szarpnięcia mogą wystąpić i to jest tak zwane twarde zapinanie przełożenia. Nie wiem jak mocno u ciebie szarpie? Problemem szarpnięć mogą być również zużyte poduszki skrzyni, silnika.
Szarpnięcie jest przy szybkim nacisnięciu pedału gazu tak jakby chciał i nie mógł ale tylko przy starcie póżniej przy przyśpieszaniu nic takiego nie ma
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Carrera Panamericana – wyścig, który wpłynął na historię motoryzacji Uroczyste otwarcia nowych dróg kojarzą nam się głównie z politykami w ciemnych garniturach i ich pompatycznymi przemowami. Ale w latach 50. ubiegłego wieku Meksykanie mieli na to nieco inny pogląd. Stawiali ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.