2010 rok, to prawie jak nowe. co to jest 6 lat ) ja mam u siebie BRC i od roku nic się nie dzieje, pali 6 l/100km więc oszczędnie. , ale inni też chwalą staga, zavoli czy landi renzo. wybór należy do Ciebie
Co w tym dziwnego że kilka osób ma Cruza z instalacją? Sam niedawno montowałem LPG w moim mercu i na samej stronie warsztatu w którym to robiłem są zdjęcia kilkunastu Cruzów które robili, a to tylko Warszawa.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Sprawdź swoje punkty karne online Ministerstwo Cyfryzacji w ramach systemu Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców udostępniło nową, wygodniejszą metodę sprawdzenia punktów karnych jakie mamy na swoim koncie za wykroczenia w ruchu drogowym. ...
dzięki za komentarz, zapytam o to jadąc na przegląd. coś poważnego może się przez to stać? ja się kompletnie na tym nie znam, jeździ bez zarzutu, nie szarpie, nie ma spadku mocy to jestem zadowolony
Famax napisał(a):coś poważnego może się przez to stać?
Wszystko to tylko elektronika a zbyt wysoka temperatura może źle wpływać na jego prace. Jednak nie ma co się martwić za w czasu w końcu instalacja jest na gwarancji a w razie czego wiadomo gdzie zacząć szukać.
tak się składa, że już w innym serwisie nawet. pisząo energy gaz polska, że tanią reklamę sieją.... Wydaje mi się, że na podstawie takich wpisów jak te powstała ta opinia. ja bym ani egp ani brc nie wybrał.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.