Źle mnie zrozumieliście, cenię barola choćby za to ,że potrafi wyłapać nieróne szczeliny itp. jest też kopaliną wiedzy nt. Lanosa.
Nie wątpię też, że miał do czynienia z wieloma samochodami chodzi mi po prostu o to, że jeśli ktoś pyta się konkretnie o Punto to jeśli barol ma z nim często do czynienia to mógłby się pokusić o szerszą recenzje która bardziej przybliżyła by zainteresowanemu sylwetkę auta niż "zajebiście lata" co jest jednak kwestią względną, bo to wygląda na spam i nic nie wnosi.
O to mi chodzi.
Jeśli ja wypowiadam się nt. jakiegoś samochodu to muszę mieć jakieś z nim doświadczenie.
Zaczynałem od tego Merca
zresztą prawko mam dopiero od niecałych dwóch lat(mam 20 bez miesiąca i tygodnia) a samochód dostałem od rodziców więc nie ma się czym szczycić.
Z automatami chodzi mi po prostu o to, że jeśli mam przyjemność pojeździć jakimś Mercem z 7 g-tronic czy nowoczesnym BMW lub nawet Audi z DSG to jak później wsiadam do tego mojego manuala czegoś mi brakuje
jeśli jedak jadę Legacy z 4 biegowym automatem który w moim mniemaniu nie jest zbyt udany to automat psuje mi przyjemność z jazdy.
Dlatego też swoją obronę automatów oparłem na automatach z grupy tych dobrych, bo nic tak nie psuje jazdy jak nieudany automat.