Witajcie, jako że jest tu milion różnych działów, wątków i tematów, a ja nie bardzo wiem, pod który się podpiąć, żeby nie dostać odpowiedzi "nie ten temat", "użyj Google" albo "sprawdź archiwum", postanowiłam poradzić się w tym seksistowskim miejscu dla kobiet
![Razz :P]()
Mam nadzieję, że mężczyźni też tu zaglądają i służą swą ogromną wiedzą motoryzacyjną i pomocą
![Very Happy :D]()
No więc od dłuższego czasu gnębi mnie pewna kwestia sprzed lat. Dawno, dawno temu pewien miły młodzieniec z pewnego znanego zespołu muzycznego przewiózł mnie samochodem, który miał wielki, rzucający się w oczy cyfrowy prędkościomierz. Jak na tamte czasy, było to zjawisko bardzo nietypowe, pamiętam, że to cyfrowe cacko zrobiło na mnie niemałe wrażenie, a dziś bardzo bym chciała się dowiedzieć, cóż to mogło być za auto
![Smile :)]()
.
Tyle pamiętam: to mógł być rok 2000, 2001 albo ew. 2002, na pewno nie wcześniej ani później. Samochód jak na tamten czas wydawał się nowoczesny, nie był duży i moim zdaniem (choć może coś mi się pomieszało przez lata) miał niskie zawieszenie. Niestety, niewiele więcej pamiętam. W każdym razie prędkościomierz był tylko nieco mniejszy od tego z C4, a sam właściciel przyznał pół-żartem, pół-serio, że kupił sobie ów auto, bo właśnie tak bardzo mu się spodobał ten bajerek.
Jakieś pomysły?